nb1.hu

Harc a megszűnés ellen: tárgyalás a gyöngyösiekkel

Törlesztenék az adósságot, új edzőt keresnek.

A határozatképes közgyűlés a változás mellett döntött Gyöngyösön, így búcsúzhattak a szerda esti táróvacsorán.
 
Mint korábban jeleztük, klub a közgyűlést a Kömlei Károly Sporttelepen bonyolította le, ahol munkahelyi elfoglaltságai miatt lemondott az elnök tisztségről Weisz Péter, de ügyvivő elnökként továbbra is viszi a feladatokat.
 
A közgyűlés levezető elnöke, Kozma Zsolt ezt mondta el a heol.hu-nak:
 
,,A Molnár Ferenc, Bezzegh Attila, Válik István és Nagy-György Gábor alkotta új szemléletű ügyvivő vezetés elsődleges feladatának az egyesület és az egyesület tulajdonában lévő nonprofit kft. teljes pénzügyi átvilágítása számít. Ezt követően a gyakorlatban is kivitelezhető rövid és középtávra vonatkozó finanszírozási tervet kell összeállítania a soron következő, január 20-án tartandó közgyűlésre. A helyzet nem reménytelen, de feladat akad bőven. Természetesen elsőbbséget élvez a játékosokkal történő azonnali egyeztetés. Az ügyvivő vezetés tagjai elkötelezettek amellett, hogy a labdarúgók felé még a karácsonyi ünnepek előtt sikerüljön elmaradt járandóságuk egy részét rendezni."
 
Fájó döntéseket is meg kell majd hozni, mondta Kozma, aki jelenleg szóvivőként is tevékenykedik a klubnál:
 
,,Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a felnőtt labdarúgó-csapat tavasszal folytatni tudja az NB III-as szezont, és az utánpótlás korosztályokban játszó számtalan gyermek profi felkészítése zökkenőmentesen folytatódjon. Nyilvánvaló, hogy a 113 éves egyesület a jelenlegi helyzetéből csak összefogással, és nem csak az egyesületi tagság, de a labdarúgást szerető lakosság és helyi vállalkozások segítésével és támogatásával tud kilábalni. Világos, egyértelmű működési koncepció összeállítása szükséges, amelyet következetes vezetéssel kell végrehajtani. Ehhez türelem, összefogás, és önzetlen tenni akarás szükséges minden szimpatizáns részéről. Ahogy mondani szokták, a labda fel van dobva…"
 
Mint már jeleztük, távozott a vezetőedző, Varga Attila, az MTK női csapatához. Utódja még a jövő kérdése, valamint a tél felkészülés kezdetének a meghatározása is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC