nb1.hu

Harc a feljutásért: nem köntörfalazott a KTE kulcsembere

Közel a cél.

Eddig két csapat biztosította be a feljutását: a Keleti csoportból a Tiszakécske, a Nyugati csoportból pedig a III. Kerületi TVE szerepelhet a következő idényben az NB II-ben. Az osztályváltástól csak egyetlen pont választja el a Kecskemétet, amely ezt az apró lépést a hétvégén a Kozármisleny ellen teheti meg.
 
Ludasi Martin nem finomkodott, ugyanis szerinte elképzelhető, hogy a kecskeméti játékosok életük meccsére készülnek. Íme a KTE hivatalos oldalán megjelent beszélgetés:
 
"-Mennyire felfokozott a hangulat részetekről?
 
-Természetesen más az egész hét, hiszen mindenki tudja, hogy talán élete legfontosabb meccse előtt áll, hiszen feltehetjük újra Kecskemét labdarúgását a futball térképére. Mindenki becsülettel készül, mindenkiben érzem a bizonyítási vágyat.
 
-Milyen mérkőzésre számítasz?
 
-A lehetőségeinkhez mérten feltérképeztük a Kozármislenyt, jó nevekből álló egyesület, kimondottan tetszetős, kombinatív játékot játszanak, úgyhogy akár egy közönségszórakoztató meccs is lehet. Megtapasztaltuk, hogy nincs egyszerű mérkőzés, ez se néz ki annak, hiszen mindenki a Kecskemétet szeretné megverni, de hazai pályán nem adhatunk erre esélyt.
 
-Mi lehet a döntő szerinted, hogyan érhetitek el a célt?
 
-Ebben a 90 percben mindent félre kell tenni, a lehető legokosabban kell játszanunk. Jöttek rutinos labdarúgók a télen, illetve vannak olyan játékosaink, akik egy-egy villanással el tudnak dönteni mérkőzéseket, de talán a fej lesz a legfontosabb.
 
-Az biztos, hogy Iváncsán lesz a bajnoki döntő, mennyire foglalkoztat már ez a kérdés?
 
-Egyelőre erre a meccsre készülünk, de természetesen volt már szó az öltözőben az Iváncsa elleni derbiről. Mindenki, aki elkezdi ezt a sportot, arra vágyik, hogy egy ilyen téttel bíró meccsen lépjen pályára, függetlenül, hogy milyen osztályban játszik. Beszélünk róla, de addig van egy hasonlóan fontos meccsünk egy remek csapat ellen."
 
A Kecskemét-Kozármisleny mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik.  
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC