nb1.hu

Hamarosan újrakezdik Sényőn!

Furcsa születésnap.

 

Imrő László, az egykoron kapusként repkedő, mostanság az NB III-ban szárnyaló Sényő-Carnifex futballcsapatának edzője – aki Fiumei Viktorral párban irányítja az együttest – számára felettébb furcsa érzés, hogy normális esetben „térdig járva”, az idényben fogadná a köszöntéseket, ehelyett…

 

– Tavaszi születésnap edzés és mérkőzés nélkül… – berzenkedett a szabolcsfociinfo.hu-nak a 43. születésnapját ünneplő Imrő László, aki soha nem élt át még ilyet. Mármint, hogy a bajnokság felfüggesztése miatt tétlenségre ítéltetett. – Rendhagyó az egész: bőven benne vagyunk az áprilisban, így elméletileg a tavaszi szezonban, ebben az évben, sajnos ez nem így történik. Nyilván a legfontosabb az egészség! De senki nem szeretne hosszabb távon berendezkedni erre az életformára.

 

Sényő: nem a jellegtelen edzőmeccsek kellenének a nyáron

 

 

Szóval a fociberkekben jobbára Gülüként emlegetett szakvezető is javában tervezget, mert ugyebár a remény hal meg utoljára. – Személy szerint nagyon bizakodó vagyok és hiszek abban, hogy valamikor,  a közeljövőben el tudjuk kezdeni az edzéseket és azután valamivel később a mérkőzéseket. Még, ha ezeket szigorúan zárt kapuk mögött is játszanánk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a játékosok megfelelően karban tartsák magukat. A játékosoknak sem feltétlenül tesz jót ez az állapot, mivel hozzá vannak szokva a folyamatos mozgáshoz. Bár mindenki tisztességesen elvégzi a kiszabott edzésmunkát egyénileg, azért mégis csak az lenne az igazi, ha ezt együtt végezné a csapat. Bízunk abban, hogy hamarosan valamilyen kedvező döntésről kapunk hírt. Éppen ezért sok csapathoz hasonlóan elkezdtünk olyan edzésterveket kidolgozni, ahol akár négy-öt fős csoportokban maximálisan betartva az előírt utasításokat. Mégpedig az öltözőt nem használva, átöltözve érkezve a pályára, saját folyadékról gondoskodva. Akár testhőmérséklet méréssel és az eredmény dokumentálásával el tudnák kezdeni a kiscsoportos foglalkozásokat. Még, ha esetleg a legrosszabb verzió történne és a szezon nem folytatódna, akkor sem úgy kezdenénk a nyári felkészülést valamikor, hogy a játékosok hónapok óta nem rúgtak labdába. Addig is tartjuk a napi kapcsolatot a vezetőkkel és a játékosokkal. Bízunk a mihamarabbi folytatásban."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC