nb1.hu

Haladna tovább a jó úton Kuntics

Pókos szerint kiismerhetetlen a Kecskemét.

Kecskemétre látogat a Kozármisleny, az NB III 14. fordulójában.
 
Kunticsék szezonja nagyon felemás. A szezon előtt a bajnoki cím egyik esélyeseként tartották őket számon, ám azóta nem tudták meghálálni a megelőlegezett bizalmat. Jelenleg 17 ponttal a 8. helyen állnak és az előző fordulóban felülmúlták a Szekszárdot, ami egyfajta reménysugarat is jelenthet a számukra.
 
Zoran Kuntics így nyilatkozott a meccs előt:
 
„A Kozármisleny az utóbbi hetekben nagyon jól szerepel, jó játékosokkal is rendelkeznek, Jelena Richárd személyében náluk játszik a góllövőlista egyik éllovasa is. Legutóbb a Monorral ikszeltek, általában véve jellemző rájuk, hogy gólgazdag meccseket játszanak. Jó meccsre számítok, főleg annak tükrében, hogy a lipóti kupameccsel pozitív irányba indultunk el, Szekszárdon aztán jó hozzáállással és játékkal tudtunk nyerni. Ezt az arcunkat kell mutatni most, illetve ezen az úton kell tovább mennünk, ha az ez így lesz, akkor optimistán várhatjuk a vasárnapot. A célunk az, hogy minél több pontot gyűjtsünk be az utolsó fordulókban.”
 
A bajnokságban már 5 meccse veretlen a Kozármisleny, legutóbb a Monorral játszottak döntetlent. Az eddig szerzett 20 pontjukkal 2 hellyel előzik a Kecskemétet, a hatodik helyen állnak. Nem számíthatnak könnyű mérkőzésre, de a feladat azért megoldhatatlannak sem tűnik.
 
Pókos Csaba, a vendég csapat mestere, így nyilatkozott a bajnoki előtt:
 
„Készülni ugyanúgy készülünk, mint az összes többi mérkőzésre. Jelenleg elég jó formában vagyunk, öt mérkőzés óta nem kaptunk ki. Ismerjük a Kecskemétet, nagyon jó játékosállománnyal rendelkeznek, számunkra érthetetlen is, hogy miért tartózkodnak a középmezőnyben, mert a keretük alapján az élbolyban kéne lenniük. Kiismerhetetlen csapat, képesek gólokkal nyerni, de akár kikapni is. Tiszteljük ellenfelünket, de pontért, vagy pontokért utazunk Kecskemétre.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC