nb1.hu

Ha megverik az Újpestet, elsők lehetnek

Jászberény – A döntő gól szerzőse vissza, majd előre tekintett.

Az első félidő utolsó pillanataiban elért góllal nyert a hétvégén Tiszaújvárosban a Jászberény. A klub honlapja a győztes gól szerzőjével, Hevesi-Tóth Tamással beszélgetett.

 

– Gratulálunk a győztes gólhoz! Ez repítette a csapatot a tabella 3. helyére. Hogy esett a találat? Mesélj egy kicsit a hétvégi mérkőzésről!

– Köszönöm szépen! Egy pontrúgást követően sikerült megszereznünk a győztes gólt. Szögletet végezhettünk el az első félidő utolsó percében. Ludasi Martin és Herczeg László remek összjátéka után Martin adta középre a labdát, amit már könnyedén továbbfejeltem a kapuba. Lélektanilag a legjobbkor szereztünk vezetést, mert a középkezdést követően a Tiszaújvárosnak nem maradt ideje támadni. A második játékrészben átvette a hazai csapat az irányítást, több helyzetet is kialakítottak, de rendre mindig volt valaki, aki tudott tisztázni. Dicséret illeti az egész csapatot, mert ez a győzelem igazi csapatmunka volt.

 

– A 10. fordulóban újabb hazai mérkőzés, mire számítotok? Ha behúzza a csapat, akár a tabella első helyére is kerülhettek.

– A hétvégi meccsről annyit mondanék, hogy nem lesz könnyebb, mint az elmúlt fordulók mérkőzései, sőt talán mindig a hazai kötelező a legnehezebb. Az Újpest második csapata jön hozzánk tele tehetséges feltörekvő fiatallal, akik bizonyítani akarnak. Nehéz meccsre számítok, de nekünk hazai pályán csak a győzelem az elfogadható. Remélem, tudjuk folytatni ezt a győzelmi sorozatot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC