Győzelmet vár Mátyus a csapatától - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Győzelmet vár Mátyus a csapatától

Nagy Tamás - 2016. May 06. Friday 10:55
Nyíregyháza - A Nyíregyháza mestere, Mátyus János beszélt a REAC elleni várakozásairól.
Kép forrása: Nyíregyháza Spartacus

A labdarúgó NBIII. Keleti-csoportjának 30. fordulójában vasárnap délután a REAC látogat a listavezető Nyíregyháza otthonába. A mérkőzést megelőzően a nyírségi klub hivatalos honlapja készített egy rövid interjút Mátyus Jánossal.

"

- A REAC érkezik a hétvégén. Van benned különleges érzés ?

- Minden korábbi csapatomhoz kötődök, a REAC-nál is szép időszakot töltöttem. Külön feszültség, izgalom azért nincs bennem, egy dolog fontos számomra, hogy győzzünk. Öt meccsünk van hátra a bajnokságból, szeretném ha mindegyik találkozót megnyernénk. 

- Jó a viszony a két klub között, több alkalommal találkoztatok. Tudtok még újat mutatni egymásnak ?

- Nyáron Abaújszántón egy nagyon jó hangulatú találkozót vívtunk, majd ősszel idegenben is győztünk. Tudom, hogy a REAC nagyon készül, várják, hogy egy ilyen szép stadionban, nagy közönség előtt játszhassanak, mi viszont szeretnénk minél több gólt lőni. 

- A támadók közül többen is jó formában vannak, Pölöskey Péter és Harsányi Zoltán is rendre betalált az elmúlt meccseken. Erre lehet alapozni ?

- Igen. Harsányi Zoltán munkája példaértékű. Egy zaklatott időszak után került hozzánk, korábbi klubjánál nem találta a helyét, de úgy érzem tél óta csapatunk egyik legjobbja, gólokat lő, hasznosan játszik, lehet túlzás amit mondok, de Zoli hazatalált Nyíregyházára. 

- A védelmen változtatni kell a hétvégén. Mekkora fejtörést okoz mindez ?

- Az elmúlt szezonokban nagyrészt szerencsém volt a sérülésekkel, most tavasszal viszont elég sok volt a gondunk, vagy sérülés vagy eltiltás miatt mindig hiányoztak labdarúgók. A védelemben most sem Törtei Tamás sem Rubus Tamás nem lesz, de nincs kifogás, aki pályára lép annak kell megoldania úgy a feladatát, hogy ne kapjunk gólt. Ha ez sikerül, nem lehet gond, mert elől biztos vagyok abban, hogy betalálunk."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!