Győrfi Pál és a Kerület: újabb, másfél évvel ezelőtti részletek - videó - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Győrfi Pál és a Kerület: újabb, másfél évvel ezelőtti részletek - videó

Simon Zoltán - 2020. May 04. Monday 16:24
További felvételeken a járvány elleni küzdelem egyik arca.
Kép forrása: III. Kerületi TVE
"A bajnokság elindításáról szakmailag azt tudom mondani, hogy nyilvánvalóan a járványügyi helyzetnek megfelelően, annak függvényében születnek meg a döntések, és az alapvető szabályok betartásával, zárt kapus mérkőzéseken, úgy gondolom, nincs túl nagy kockázat. A labdarúgásban, ahogyan a csapatsportok többségében, van testi kontaktus, ütközhetnek, összefejelhetnek a játékosok, de a járványügyi kockázat jelenleg csekély" - fogalmazott Győrfi a Nemzeti Sportnak.
 
Győrfi Pál fia futballista, a gyermeke miatt szerette meg a labdarúgást. A szóvivő úgy véli, sok millió embernek hiányozhat a futball.
 
- Mivel kisebbik fiam, Ádám révén nagy focirajongó lettem, örülök. Ádám a III. kerületi TVE játékosa, neki köszönhetően belemerültem a labdarúgás világába, olyannyira, hogy tizedik születésnapján, még a járvány kitörése előtt elmentünk egy Barca-meccsre, és közelről láthattuk Lionel Messit gólt rúgni. Biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem, nekünk hiányoznak a mérkőzések, a lelátói hangulat, hanem sok millió embernek a világon. A foci nem csak annak egészséges, aki játszik, jót tesz a nézők lelkének is" - mutatott rá Győrfi Pál.” 
 
 
 

 
 
Számoltunk be a minap arról, hogy mit nyilatkozott az a Győrfi Pál, aki a mentősök szóvivőjeként már eddig is eléggé ismert és elismert volt Magyarországon, de a koronavírus-járvány elleni küzdelemben betöltött szerepe miatt még inkább az lett.
 
Nincs olyan televíziós csatorna, nem indul el úgy Youtube-videó, de még talán Facebookos sem (a többi platformról nem elfeledkezve), nem lehet úgy belépni a közösségi médiába, hogy azok a hirdetések, melyeknek ő a főszereplője, ne jöjjenek gyakorlatilag azonnal szembe a felhasználókkal.
 
A Kerület persze azonnal megosztotta a saját felületein Györfi nyilatkozatát, hiszen a csapatot külön megemlítette, de most előkerült egy újabb bejegyzés, méghozzá másfél évvel ezelőtti, mely azt mutatja be, hogyan tartott előadást az óbudaiaknak az elsősegélynyújtásról, újraélesztésről, illetve a defibrillátor használatáról. 
 
Az összejövetelről a képek ide kattintva nézhetőek meg, de van róla mozgókép is, melyet szintén érdemes megtekinteni, hiszen időtálló és nagyon fontos információkról van szó.

Győrfi Pál előadása a TVE székházban 2018

null

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!