Gyöngyös: két érkezőt és két távozót jelentett be az elnök - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Gyöngyös: két érkezőt és két távozót jelentett be az elnök

Bíró Ádám - 2021. February 25. Thursday 11:17
Elmondta, mi lenne nagy csalódás.
Kép forrása: gyonyosiak.hu
A hétvégén az NB III-ban is folytatódik a küzdelem. A Keleti csoportban a Gyöngyös a téli szünet előtt elkapta a fonalat, ennek köszönhetően a 16. helyről várhatja a folytatást.
 
A Heves megyei klub elnöke, Kozma Zsolt az nb3foci.hu-nak adott interjúban elmondta, milyen változások történtek a keretben.
 
"Jelentős jövés-menés nem történt, nem is volt ez cél. Halasi Ádám saját nevelésű játékosunk fél éves kitérőt követően visszatért hozzánk. Németh Szabolcs egy régi ismeretség okán került ismét hozzánk, és egy hosszabb sérülést követően reméljük beváltja a hozzá fűzött reményeket. A távozok közül Májer Péter egy amerikai tanulmányi ösztöndíjra nem tudott nemet mondani. Gazdag Balázsnak mi köszöntük meg az eddigi támogatását, reméljük új klubjában több játéklehetőséghez jut majd" - mutatott rá Kozma.
 
A csapat a következő idényt is a harmadosztályban szeretné elkezdeni, nagy csalódást jelentene a kiesés.
 
"A bennmaradás esélye 50%-ék. Természetesen mindenki tudja klubnál, hogy ez a fő elvárás, minden más eredmény csalódás lenne. Ezért kell dolgozni, tenni a dolgunkat becsülettel. A rövid távú cél mindig a soron következő mérkőzés pozitív teljesítése, a sok kis cél teljesítéséből születhet meg majd a várt bennmaradás. Nem lesz könnyű menet, hiszen rajtunk kívül legalább további 8 együttes is hasonlóan tervezi a tavaszt" - hangsúlyozta Kozma Zsolt.
 
A Gyöngyös vasárnap a Ceglédet látja vendégül. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!