Gyöngyös: hihetetlen fordítás az esélytelenek nyugalmával - gólok története - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Gyöngyös: hihetetlen fordítás az esélytelenek nyugalmával - gólok története

Simon Zoltán - 2019. November 28. Thursday 10:27
Vendégek elismerték: azt hitték, nyertek!
Kép forrása: Gyöngyösi Atkétikai Klub
Gyöngyösi AK – Termálfürdő Tiszaújváros 3-2 (0-2)
Gyöngyös, 100 néző. V.: Sándor.
Gyöngyös: Halasi – Fehér, Csornij, Rédei, Nádudvari (Markovics), Csoszánszki (Márkus), Tóth O., Petrezselyem, Tarnai, Nagy R., Forgács (Sári). Edző: Varga Attila.
Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Lippai, Gelsi (Orosz), Pap, Bussy, Csicsek (Bene), Tóth M., Hussein, Bokros, Terdik, Molnár M. (Kulcsár). Edző: Gerliczki Máté.
G.: Nagy R., Forgács, Tóth O., ill. Gelsi (11-esből), Terdik.
 
"Az esélytelen nyugalmával mentünk neki ennek a mérkőzésnek: az elmúlt hetekben volt itt minden, csak nyugalom nem, ráadásul a táblázaton ötödik helyét elfoglaló gárda érkezett hozzánk" - vezette fel a mérőzésről készült tudósítását a gyöngyösiek honlapja, mely pontosan visszaadja, milyen előjelekkel várták a hazaiak a találkozót.
 
GÓLOK TÖRTÉNETE A GYÖNGYÖS HONLAPJÁRÓL:
 
"5. perc: leginkább magunkat zavartuk meg azzal, hogy 4-4-2-es felállást választottuk, máris összehoztunk egy 11-est. Halasi rajta volt - talán bele is ért - de hárítani nem tudott. 0-1.
 
45. perc: az utolsó percben egy erősen lesgyanús góllal megduplázták a vendégek a vezetésüket. 0-2. Vége is a félidőnek.
 
50. perc: egy Csornij-fejes a kapufáról csúszott ki... Majd Áron Csoszánszkit indította a jobb szélen, aki megharcolt a labdáért, és a beadási lehetőségért. Centerezését Nagy Ricsi sodorta a kapuba védvel a nyakán. 1-2.
 
75. perc: Tóth Olivér szólózott a jobb oldalon. Befelé húzott, de úgy szerelték, hogy Fehér Imihez pattant. Ő is elindult befelé, lőtt, a kapus kitolta a labdát, ahol Forgács érkezett, újabb egyméteres gól, de ez is egyet ér. 2-2.
 
83. perc: tanítanivaló labdakihozatal után Forgács tette középre a labdát, ahol Tóth vehette le, jobbal a rövid alsóba bombázott. 3-2!
 
Zárszónak az edzői értékelések előtt a Tiszaújváros tudósításának a címe, mert eléggé sokatmondó az első része: "Azt hittük nyertünk, így még jobban fáj a vereség a 16. vagyis a tavaszi első fordulóban."
 
Varga Attila (nyitóképen): – Egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek, az első játékrészben lukas volt a védelmünk és sok egyéni hibát követtünk el. Nagy pozitívum, hogy a folytatásban feljavultunk egyéni és csapatszinten is. Kicsit nehéz ami a csapat körül zajlik, nem könnyű így felkészülni, mert az időnk nem az edzésekről és a felkészülésről szólt. Büszke vagyok a csapatra!
 
Gerliczki Máté: – A mai mérkőzés megmutatta csapatunk határait. Hajlamos vagyok a naivitásra, ezért többet képzeltem bele az egészbe, de sajnos be kell ismerni, hogy semmivel nem vagyunk jobbak, mint egy középcsapat.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!