nb1.hu

Gyöngyös: fontos, személyi döntések születtek

Hivatalos bejelentést tettek a klubvezetők.

A 10. helyen telelhet a téli szezonban a Gyöngyös a Keleti-csoportban, de az őszi szezon vége után alaposan felpörögtek az események a csapatnál. Előbb Varga Attila vezetőedző jelentette be, hogy távozik a gárda éléről, mert az MTK női csapatának a szakmai vezetője lesz, tegnap meg közgyűlést tartottak, melyen fontos, jövőbemutató, személyi döntések születtek.
 
Íme, a klub bejelentése:
 
„Ügyvivő testület alakult
 
A mai napon a Gyöngyösi Atlétikai Klub tagsága közgyűlést tartott, melyen az alábbi események történtek, illetve döntések születtek:
 
– Balázs Ernő alelnök lemondott tisztségéről
 
– Weisz Péter elnök lemondott tisztségéről
 
– a közgyűlés a lemondásokat elfogadta, azzal a kitétellel, hogy – a jogfolytonosság érdekében – Weisz Péter ügyvivő elnöki pozicíót tölt be a következő közgyűlésig
 
– a közgyűlés ügyvivő testületet hozott létre, melynek tagjai: Bezzegh Attila, Molnár Ferenc, Nagy-György Gábor és Válik István
 
– elsődleges feladatuk a klub gazdasági konszolidációjának megkezdése, illetve egy tisztújító közgyűlés előkészítése, melyre várhatóan január végén kerül sor.
 
Az ügyvivő testület eltökélt célja, hogy a 113 éves klub anyagi helyzetét stabilizálja, melynek érdekében már meg is kezdték a tárgyalásokat, mind a klub jelenlegi és jövendőbeli partnereivel, mind pedig a tagsággal.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC