nb1.hu

Gyöngyös: fontos döntés a vezetőkről

Hivatalos bejelentés.

Az NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyösnél megválasztották az új elnökséget. Íme a klub hivatalos közleménye:
 
"Az elmúlt hónapok pénzügyi és személyi összetételét illető bizonytalanságát követően határozott lépések történtek a GYAK-nál. A tegnapi napra összehívott közgyűlés határozatképes volt, és az alábbi határozatok születtek: 
 
-a közgyűlés elismerve az ügyvivő testület elmúlt időszakban végzett feszített munkáját elfogadta az előterjesztett beszámolót. 
-a közgyűlés több ponton módosította a hatályos alapszabályt (a véglegesítés után felkerül a honlapra), 
-a közgyűlés megválasztotta az új elnökséget, amely a jövőben 3 főből áll. A megválasztott tisztségviselők: Kozma Zsolt, elnök, Molnár Ferenc, alelnök, Bezzegh Attila elnökségi tag. 
-a közgyűlés megválasztotta az egyesület felügyelő bizottságának elnökét Válik István személyében. 
-az új elnökség ígéretet tett, hogy egy márciusban összehívott közgyűlésre elkészíti a múlt év pénzügyi beszámolóját, és az idei évet érintő költségvetés tervezetét. 
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Az ügyvivő testület után tehát már választott tisztségviselők irányítják a klubot, akik azonnal megkezdték a munkát. A rengeteg teendő között kiemelt szerepet kap a klub közép- és hosszútávú működési tervének kidolgozása, benne a felnőtt NBIII.-as labdarúgó csapat konszolidált finanszírozása, a szakosztályok zökkenőmentes működtetését."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC