Gyöngyös: edzések és tárgyalások - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Gyöngyös: edzések és tárgyalások

Bíró Ádám - 2020. May 10. Sunday 19:12
Nyáron kezdődhet a felkészülés.
Kép forrása: Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre/Facebook
A Gyöngyös együttese ebben az idényben az NB III Keleti csoportjában szerepelt. A Heves megyei alakulat 18 meccs alatt 20 pontot szerzett, ezzel a 11. helyen állt a táblázaton. A gyöngyösiek a legfényesebb győzelmüket november elején aratták, ekkor az élen záró DEAC-ot múlták felül 3-2-re. 
 
Hétfőn az MLSZ bejelentette, hogy az NB III-ban nem folytatódik a 2019/2020-as idény. A döntés ellenére nem áll meg az élet a Gyöngyösnél, a játékosok heti két edzésen vesznek részt. Kozma Zsolt a heol.hu-nak azt is elmondta, hogy a felkészülés a következő idényre júniusban kezdődhet meg.
 
"A hétközben tartott elnökségi ülésen sok mindent megbeszéltünk a tagokkal, mi több, az NB III-as csapat vezetőedzője, Simon Antal is eljött, így vele is egyeztettünk a folytatást illetően. A szakember elmondta, hogy a jelenlegi bizonytalan időszak és az egyelőre még nem tervezhető jövő miatt sportszakmai szempontból nem indokolt heti két edzésnél többet tartani, ugyanis az NB III-as felkészülés valamikor június közepén, vagy a végén kezdődik, akkor, amikor már tudni lehet, hogy a bajnoki év mikor indul. Éppen ezért fölösleges lenne ilyen hosszú alapozást tartani. A játékosoknak heti két edzéslehetőséget kínálunk fel, ahol szakedzővel lehet végezni a gyakorlatokat. Ezekekre a tréningekre örömmel várjuk a futballistákat, számukra a távolabbról érkezőknek költségtérítést tudunk fizetni" - nyilatkozta a gyöngyösiek elnöke.
 
Júniusban megkezdődnek a tárgyalások a játékosokkal és a vezetőedzővel is.
 
"Ez annak a függvénye, hogy a támogatókat miként leszünk képesek megnyerni az elképzeléseinknek, valamint az őszre vonatkozó bevételeinket, és úgy egyébként a költségvetést, hogyan tudjuk összerakni" - mutatott rá Kozma.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!