Gyöngyös: Csank János hatása - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Gyöngyös: Csank János hatása

Bíró Ádám - 2020. April 16. Thursday 12:06
Kulisszatitkokat osztott meg a kapus.
A Gyöngyös jelenleg a 11. helyen áll az NB III Keleti csoportjában. A Heves megyei együttes kapuját ebben a szezonban hat bajnokin őrizte Halasi Ádám. Halasi elmondta, nem tartja magát babonásnak, bár vannak bizonyos szokásai. A hét utolsó edzése előtt mindig megtakarítja a cipőjét, emellett a meccsek előtt banánt és csokit szokott elfogyasztani.
 
"Soha nem voltam babonás típus, inkább felnőttpályafutásom elején izgultam jó pár mérkőzés előtt, de ahogy múlt az idő és teltek a meccsek, jött a magabiztosság és ezzel együtt elmúlt az izgalom. Azt a mai napig nem hagyom el, hogy minden összecsapás előtt, a hét utolsó edzése után megtakarítom a cipőmet, és ezzel el is kezdődik az aktuális 90 percre történő hangolódás. Az egyik legfontosabbnak a mentális felkészülést tartom, ezzel egyidejűleg azt, hogy nyugodt körülmények között készüljek a találkozóra. Emellett fontos hozzátennem, hogy a mérkőzések előtt valamennyi esetben megeszek egy banánt és egy Sport szeletet" - nyilatkozta Halasi a heol.hu-nak
 
Halasi elmondta, hogy több edzőtől is fontos dolgokat tudott ellesni. 
 
"A legnagyobb hatást a fiatalkori és mostani kapusedzőm, Labancz Róbert gyakorolta rám. Rengeteget tanultam Ács Jani bácsitól, majd pedig a korábbi szövetségi kapitánytól, a Gyöngyösön 2019-ben dolgozott Csank Jánostól" - szögezte le Halasi.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!