Gyöngyös: az új edző megnevezte a szakmai stáb tagjait - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Gyöngyös: az új edző megnevezte a szakmai stáb tagjait

Bíró Ádám - 2020. January 26. Sunday 17:10
A keret kialakítása is zajlik.
Kép forrása: tiszakecskefoci.hu
A Gyöngyös a 10. helyről várhatja a folytatást az NB III Keleti csoportjában. A gárdát az új évben már Simon Antal irányítja, a szakember Varga Attilától vette át a stafétát. Simon szakmai stábja kialakult: az új tréner munkáját Molnár Zoltán segíti, míg a kapusokkal Labancz Róbert foglalkozik.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Távozókról beszélt az ETO igazgatója - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Természetesen a keret kialakításán is dolgoznak a gyöngyösiek, ezzel kapcsolatban Simon a következőket mondta:
 
"A törekvés az az, hogy a gyöngyösi gerincet megtartsuk, és úgy látom, hogy ebben a vezetők nagy lépéseket tettek, méghozzá sikeresen. Persze vannak munkahelyi elfoglaltságok, amiket még meg kell oldanunk, mert ugye mindenki dolgozik. Ehhez a gerinchez próbálunk olyan játékosokat találni, akikkel kiegészülve el tudjuk érni a céljainkat" - fogalmazott Simon, aki nem teljesen ismeretlen közegbe csöppent, hiszen korábban Molnár Eriket és Tóth Olivért már megismerte a Vasasnál.
 
A Gyöngyös az első bajnokiját a Cegléd ellen vívja hazai környezetben március nyolcadikán. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!