nb1.hu

Gyöngyös: 13 (!) játékos távozott

Szinte új csapat épül tavaszra.

Nem lehet azt mondani, hogy unalmasan telt az átigazolási időszak a Gyöngyösnél. A csapat bejelentése szerint 13 játékos is búcsút intett a klubnak. Az együttes hivatalos weboldala összeszedte a távozókat, megye I-es egylettel állapodott meg Nádudvari Alex (Gyöngyöshalász), Czéh Márton (Energia), Éles Viktor (Heves), Sári Csaba (Energia), valamint Ladányi Patrik (Tiszafüred).
 
Másik csoportban szereplő NB III-as gárda ajánlatára bólintott rá Nagy Richárd (Iváncsa – Közép), Bartha Roland (BKV Előre – Nyugat), Wild Tamás (Kelen – Közép), Markovics Bence (Dabas-Gyón – Közép), Fehér Imre (Honvéd MFA – Közép) és Forgács Péter (Mosonmagyaróvár – Nyugat).
 
Simó Csongor és Ondrejó Tamás a harmadosztály Keleti csoportjában szerepelhet tavasszal, előbbi futballistára a Hatvan, utóbbira a Füzesgyarmat csapott le. 
 
Az érkezési oldalon szereplő nevek listája is terjedelmes:  Bartha Balázs (Energia), Szalay Alex Miklós (Balassagyarmat), Gaal Michael Ambrose (Pénzügyőr), Eichenvalder Róbert (Taksony), Gazdag Balázs (DVTK II.), Tajti Bálint (MOL Fehérvár II.), Bartusz Dániel (Eger), Pölöskei Péter (Vác), Földi Máté (THSE-Szabadkikötő), illetve Árvai Ádám (Eger).
 
Az utánpótlásból Béla Sámuel, Bódi Milán, Fodor Balázs, Gál Kornél és Vas Tibor készülhet az NB III-as kerettel. 
 
A kispadon is csere történt, ugyanis Varga Attila az MTK női csapatához igazolt. A helyettese majd Simon Antal lesz. A Gyöngyös 26 fős kerettel készül a bajnokság tavaszi folytatására. Az újjáalakuló egylet a Ceglédet fogadja a tavaszi rajton. 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC