Gyöngyös: 13 (!) játékos távozott - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Gyöngyös: 13 (!) játékos távozott

Bíró Ádám - 2020. February 19. Wednesday 13:56
Szinte új csapat épül tavaszra.
Kép forrása: heol.hu
Nem lehet azt mondani, hogy unalmasan telt az átigazolási időszak a Gyöngyösnél. A csapat bejelentése szerint 13 játékos is búcsút intett a klubnak. Az együttes hivatalos weboldala összeszedte a távozókat, megye I-es egylettel állapodott meg Nádudvari Alex (Gyöngyöshalász), Czéh Márton (Energia), Éles Viktor (Heves), Sári Csaba (Energia), valamint Ladányi Patrik (Tiszafüred).
 
Másik csoportban szereplő NB III-as gárda ajánlatára bólintott rá Nagy Richárd (Iváncsa - Közép), Bartha Roland (BKV Előre - Nyugat), Wild Tamás (Kelen - Közép), Markovics Bence (Dabas-Gyón - Közép), Fehér Imre (Honvéd MFA - Közép) és Forgács Péter (Mosonmagyaróvár - Nyugat).
 
Simó Csongor és Ondrejó Tamás a harmadosztály Keleti csoportjában szerepelhet tavasszal, előbbi futballistára a Hatvan, utóbbira a Füzesgyarmat csapott le. 
 
Az érkezési oldalon szereplő nevek listája is terjedelmes:  Bartha Balázs (Energia), Szalay Alex Miklós (Balassagyarmat), Gaal Michael Ambrose (Pénzügyőr), Eichenvalder Róbert (Taksony), Gazdag Balázs (DVTK II.), Tajti Bálint (MOL Fehérvár II.), Bartusz Dániel (Eger), Pölöskei Péter (Vác), Földi Máté (THSE-Szabadkikötő), illetve Árvai Ádám (Eger).
 
Az utánpótlásból Béla Sámuel, Bódi Milán, Fodor Balázs, Gál Kornél és Vas Tibor készülhet az NB III-as kerettel. 
 
A kispadon is csere történt, ugyanis Varga Attila az MTK női csapatához igazolt. A helyettese majd Simon Antal lesz. A Gyöngyös 26 fős kerettel készül a bajnokság tavaszi folytatására. Az újjáalakuló egylet a Ceglédet fogadja a tavaszi rajton. 
 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!