Gyökeres változások a Bicske keretében, gólvágót igazolt a Pápa - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Gyökeres változások a Bicske keretében, gólvágót igazolt a Pápa

Bíró Ádám - 2021. July 05. Monday 11:41
Hivatalos bejelentések.
Kép forrása: Pápa/Facebook
PÁPA
 
"Gólerős támadót igazoltunk!
 
Tovább bővült a nyári érkezők névsora, Zsirai Martin, Dénes Zsolt és Köles János után ugyanis a vezetőség minden megegyezett Oláh Lászlóval.
 
A támadó Békéscsabán kezdte pályafutását, majd két budapesti kitérő után ismét békéscsabai mezben már az NB II-ben is bemutatkozhatott. László a 2017/2018-as idényben a Salgótarján és az Ajka színeiben összesen 22 gőlt lőtt, a következő szezonban Ajkán 19 alkalommal talált az ellenfelek kapujába.
 
Játékosunk előző klubja a Mosonmagyaróvár volt, ahol tíz meccsen kétszer volt eredményes."
 
BICSKE (a 2060.blog.hu közleménye):
 
"Sikerrel (3-1) zárta első felkészülési mérkőzését a BTC szombaton délelőtt az MTK II. csapata ellen, ahol élőben láthatta a népes szurkolóhad az új szerzeményeket. Most kicsit bővebben is bemutatjuk a játékosokat.
 
Kovács Dániel (20 éves) kapus az NB II-es BFC Siófoktól érkezett, monori nevelés, majd megfordult a Puskás Akadémia, a Mercedes-Kecskeméti Labdarúgó Akadémia és a Kecskeméti TE színeiben is.
 
Gaszner Roland (23 éves) középpályás a Dabas-Gyón FC-ből érkezett. Tatabányai nevelés, többször is játszott az első számú komárom megyei alakulatban, közben szerepelt a szombathelyi Illés Akadémiánál, a Szigetszentmiklós és a Pilis együttesében is. Az elmúlt szezonban 37-szer volt kezdő a kiválóan szereplő Dabas-Gyónban.
 
Sóron Tibor (28 éves) támadó, aki az NB III-as Vác FC-től érkezett hozzánk. esztergomi és Vasas-nevelés, majd játszott több éven át Dunaújvárosban. Utána megfordult az Ajka, a Kaposvár, a Rákosmente, a III. ker. TVE és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gárdájában is. Vácott tavaly 34-szer volt kezdő és 8 gólt szerzett.
 
Grabant Péter (25 éves) védő, nagykanizsai nevelés, majd éveken át az Illés Akadémiában futballozott. onnan a Haladáshoz, a Sopronhoz, majd Dorogra vezetett az útja. Két év NB III-as dabas-gyóni szereplés után érkezett Bicskére.
 
Kovács Ádám (21 éves) támadót Sárosdról igazoljuk át. Ő székesfehérvári nevelés, a Videoton és a Főnix után futballozott Ajkán, Veszprémben és Gárdonyban is.
 
Popovics Bertold (30 éves) újpesti nevelésű középpályás, hét év után cserélte le a lila-fehér mezt. Megfordult a Vasasnál, Salgótarjánban, Nyíregyházán, Kisvárdán, Cegléden, Balassagyarmaton és Ajkán is. Hozzánk szintén a Dabas-Gyón FC-től érkezett.
 
Több fiatal is csatlakozott a felnőtt csapat keretéhez, Nagy Martin szombaton már be is mutatkozott és lelkesen készül Vicz Kevin, valamint Páli Botond is.
 
Csapatnyi távozó is van Bicskén, különböző okok miatt elhagyja az együttest Horváth Marcell, Szabó Bátor, Farkas Máté, Rétyi Tamás, Sötét Dávid, Varga Zoltán, Kákonyi Dániel, Valentics Márk, Radó Dániel, Kertész Dániel és Rigó Máté is. Ezen kívül Móri Tamás az edzői stábbal folytatja bicskei karrierjét. Mindannyiuknak köszöni a klubvezetés a közös és sok sikeres pillanatot hozó elmúlt éveket!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!