nb1.hu

Gyászol a DEAC, legjobb korban lévő játékos érkezett a Tiszaújvároshoz

Ismerősen csenghet a játékos neve a drukkereknek.

A DEAC közleménye:
 
"Életének 76. évében váratlanul elhunyt Mező Sándor, az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottságának tagja – számolt be a szomorú hírről a hajdu-bihar.mlsz.hu.
 
Mező Sándor 2004 óta tevékenykedett az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottságában. Korábban többször is dolgozott a DEAC-nál, a klub egyik leglelkesebb és nagyon őszinte szurkolója volt.
 
Temetéséről később születik döntés.
 
Egyesületünk minden tagja őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak!"
 

Nem sikerült a feljutás, négyen távoztak

 

A Tiszaújváros bejelentése:
 
"Bocsi Patrik 26 éves, vagyis a legjobb korban lévő szélső védő játékos, akit ha lehet úgy fogalmazni Uray Attila vezetőedző korábbi csapatától csábított át Tiszaújvárosba és akivel a védelem jobb oldalán találkozhatunk majd várhatóan.
 
Patrik Egerben és Diósgyőrben nevelkedett, hét NB III-as szezonja alatt összesen 186 mérkőzésen lépett pályára és 10 gólt ért el, ami védőként nem is olyan rossz teljesítmény – de talán ezt az arányt még javítani is fogja a következő szezonban.
 
Édesapja, az idén 50 éves Bocsi Zoltán 1997 és 1999 között előbb az NB I/B-ben, majd az NB I-ben összesen 39 mérkőzésen szerepelt csapatunkban és 1 gólt szerzett. Később 2014-től két szezonon keresztül az NB III-as csapatunk vezetőedzője is volt, jelenleg a Füzesabony labdarúgó szakosztály vezetője és edzője, Mezőkövesd U16-os csapatának vezetőedzője is egyben.
 
Köszöntjük Patrikot új csapatában és jó egészséget és sok sportsikert kívánunk neki!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC