nb1.hu

Gólparádét értékelt az élre ugró csapat trénere

Az ellenfelet méltatta.

Hihetetlen sorozatban, bomba formában van a Jászberény. Tavasszal halmozzák a győzelmeket, az utolsó két őszi meccsel már 8 mérkőzés óta nyernek zsinórban, ami ki is fizetődött: A riválisok bukása miatt, a következő fordulót már az első helyről várják. A harmadik pozícióban teleltek, 5 pont hátránnyal az elsőhöz képest, most pedig már ők vannak 2 pontos fórban. 
 
Ehhez legutóbb az életéért küzdő SBTC-t kellett legyűrniük, és az Huszák Géza vezetőedző szavaiból is kitűnik, nem volt az olyan egyszerű, mint azt a 4-0-s eredmény mutatja.
 
– Úgy gondolom, nagyon nívós, jó mérkőzés volt. Sokáig nagyon jól tartotta magát a Salgótarján. Fegyelmezetten játszottak a hazaiak, lehetett érezni a pályán, hogy az életükért, a bennmaradásért küzdenek. Hála Istennek, a rutinunk, a játéktudásunk nagyobb volt, mint az ellenfélé. Jókor, a félidő vége előtt rúgtunk gólt, igaz, hogy előtte már volt két-három óriási helyzetünk. Aztán, ahogy a második félidőben rálőttük a másodikat, még kijjebb merészkedett az ellenfél. Utána pedig kontrából még elértünk két találatot. Megérdemelten nyertünk, jól futballoztunk, de még egyszer mondom, az első-, sőt a második gólig nagyon fegyelmezetten futballozott a ’tarjáni társaság – idézi a nogradifutball.hu Huszák Gézát.
 
A következő fordulóban a DEAC ellen folytathatják elképesztő sorozatuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC