Góllal mutatkozott be Kuntics újonca - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Góllal mutatkozott be Kuntics újonca

Juhász Gergely - 2019. August 07. Wednesday 11:36
Elmesélte az élményeit a lilák új üdvöskéje
Kép forrása: Kecskemét
A KTE honlapjának nyilatkozott Hirman Kristóf aki először lépett pályára kezdőként Zoran Kuntics csapatában, ráadásul egy góllal sikerült is emlékezetessé tennie mindezt.
 
A fiatal játékos már a mérkőzés előtti napokban fejben készült a lehetőségre, hiszen az edző már utalt rá, hogy kezdő lehet és a bizalmat góllal hálálta meg.
 
Hirman gyerekkori álma vált azzal valóra, hogy kezdőként szerepelhetett és a gól után rögtön a három éve elhunyt papájára gondolta, aki nagyon szerette volna a felnőtteket közt játszani látni - mesélte a klub honlapjának.
 
A gólörömmel a párjának üzent, aki rengeteget segített neki a családjával együtt, elképzelhetetlennek tartja, hogy nélkülük képes lett volna eljutni idáig, ilyen hamar.
 
A játékos célja a felkészülés alatt végig az volt, hogy beverekedje magát a kezdőbe, hogy minél több tapasztalatot tudjon gyűjteni és mostantól a helyének a megtartásáért fog dolgozni.
 
Úgy érezte, hogy a meccset végig kontrollálni tudták és nagyon örül, hogy egy magabiztos 2-0-ás eredménnyel alapoztak meg a következő mérkőzéseknek.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!