nb1.hu

Góllal mutatkozott be Kuntics újonca

Elmesélte az élményeit a lilák új üdvöskéje

A KTE honlapjának nyilatkozott Hirman Kristóf aki először lépett pályára kezdőként Zoran Kuntics csapatában, ráadásul egy góllal sikerült is emlékezetessé tennie mindezt.
 
A fiatal játékos már a mérkőzés előtti napokban fejben készült a lehetőségre, hiszen az edző már utalt rá, hogy kezdő lehet és a bizalmat góllal hálálta meg.
 
Hirman gyerekkori álma vált azzal valóra, hogy kezdőként szerepelhetett és a gól után rögtön a három éve elhunyt papájára gondolta, aki nagyon szerette volna a felnőtteket közt játszani látni – mesélte a klub honlapjának.
 
A gólörömmel a párjának üzent, aki rengeteget segített neki a családjával együtt, elképzelhetetlennek tartja, hogy nélkülük képes lett volna eljutni idáig, ilyen hamar.
 
A játékos célja a felkészülés alatt végig az volt, hogy beverekedje magát a kezdőbe, hogy minél több tapasztalatot tudjon gyűjteni és mostantól a helyének a megtartásáért fog dolgozni.
 
Úgy érezte, hogy a meccset végig kontrollálni tudták és nagyon örül, hogy egy magabiztos 2-0-ás eredménnyel alapoztak meg a következő mérkőzéseknek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC