nb1.hu

Gálázott a Jászberény és a Gyöngyös – EREDMÉNYEK

Készülnek a csapatok a bajnoki rajtra.

10:00 Bicskei TC – Dabas-Gyón FC 1-1
 
10:00 DVTK II. – Sajóbábony 2-2
 
10:00 Újpest II. – BKV Előre 3-0
 
10:00 Putnok – Tállya 1-3
 
10:00 Pápa – ETO Akadémia 5-2
 
10:00 Jászberény – Törökszentmiklós 6-0
 
11:00 Eger – III. KER. TVE 0-2
 
11:00 Gyöngyösi AK – Gödöllő 6-1
 
11:00 SC Sopron – Lipóti Pékség SE 1-1
 
11:00 Balassagyarmat – Mezőkövesd Zsóry II. 1-0
 
A Balassagyarmat beszámolója:
 
,,Nagy Tamás büntetőjével gyűrtük le a velünk azonos bajnokságban szereplő mezőkövesdi fiatalokat.
 
Szombaton utolsó gyakorló meccsét abszolválta a hamarosan már az NB III Keleti-csoportjában pályára lépő csapatunk, a velünk azonos pontvadászatban szereplő Mezőkövesd tartalék együttesét fogadtuk a Kövi Pál Sportközpontban. 
 
Gyakorlatilag csak magunknak köszönthetjük, hogy nem gólokkal húztuk be a bajnoki főpróbát, hiába dolgoztunk ki több ziccert, végül csak nyögvenyelősen tudtunk nyerni. Nem meglepő módon rögtön támadó felfogásban kezdtük a találkozót, mezőnyfölényünket azonban nem tudtuk kamatoztatni a pihenőig, csak elrontott lehetőségekig jutottunk, így a leginkább védekezésre berendezkedő vendégek kihúzták az első félidőt.
 
A második játékrészben is hasonlóképpen zajlott a mérkőzés, nyomtunk, mindhiába, sokáig mindent kihagytunk. Aztán elérkeztünk a 76. percig, amikor Szitát rúgták fel a tizenhatoson belül. A megítélt büntető mögé Nagy Tamás állt, aki kellő erővel helyezett a bal alsóba. Mint nem sokkal később kiderült, ez a tizenegyes jelentette egy-nullás győzelmünket. Maradjunk annyiban, a jövőben jóval könyörtelenebbnek kell lennünk az ellenfelekkel szemben, nem szabad ennyi lehetőséget elrontani. A lényeg azonban, hogy augusztus 2-án jöhet a szezonstart, 17.30-tól a Putnokkal csapunk össze otthonunkban.
 
Felkészülési mérkőzés:
 
Balassagyarmati VSE-Mezőkövesd Zsóry FC II 1-0 (0-0)
 
Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 100 néző.
 
Balassagyarmati VSE: Megyeri (Balogh, 46.) – Molnár, Lami, Pallagi, Fejes – Kamarás (Balázs S., 66.), Király Á., Király O. (Kovács K., 46.) – Mátyás Zs. (Szita, 46.), Hamar (Katona, 46.), Nagy T. Vezetőedző: Nagy Tibor.
 
Mezőkövesd Zsóry FC II: Fedinisinec – Sike, Daru, Németh, Szeibert – Bálint A., Baranyi, Horváth T., Fészki – Giber, Juhász. Csereként léptek pályára: Urbán, Seres, Gondos, Lénárt, Jaksi. Vezetőedző: Elek Norbert.
 
Gól: Nagy T. (76.)
 
Nagy Tibor: – Hiába támadtunk rengeteget és dolgozunk ki számtalan helyzetet, azokat mind ki is hagytuk. Úgy gondolom, tíz-tizenkét ziccerünk volt, melyek közül egyet sem sikerült berúgnunk. Kicsit jobban kellene koncentrálni a kapu előtt, mert ezt nem lehet minden meccsen megcsinálni.
 
Elek Norbert: – Mi egy fiatal csapat vagyunk, most kerültünk fel az NB III-ba. Azért próbáltuk gyakorolni a saját focinkat, egy, a szerintem majd az élbolyhoz tartozó együttes otthonában. Amit szerettem volna látni, azt hellyel-közzel sikerült megvalósítani a csapatnak, úgyhogy elégedett vagyok a játékunkkal."
 
11:00 Harta – Dunaújváros 3-2
 
11:00 THSE Szabadkikötő – Tiszafüred 1-1
 
Hódmezővásárhelyi FC – Békéscsaba Előre II. 1-1
 
A Hódmezővásárhely beszámolója:
 
,,Felkészülési mérkőzésen
Hódmezővásárhelyi FC – Békéscsaba Előre II. 1-1
Vásárhelyi gólszerző: Pleszkán
Szűcs Róbert: "Jól nézett ki a játékunk, de sajnos a második félidő elején egy kontrából gólt kaptunk. Ennek ellenére szervezettek voltunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Azért jó lenne, ha még lenne 1-2 hetünk a bajnoksági kezdetéig, viszont a következő hétvégén már pontokért játszunk. Mindenesetre a srácok feladták a leckét, tényleg mindenki nagyon jól teljesített, így nem lesz könnyű összeállítani a kezdőcsapatot a SZVSE ellen""
 
Budapest Honvéd MFA U19 – FC Hatvan 4-1 
 
A Hatvan beszámolója:
 
,,Felkészülési mérkőzés
Budapest Honvéd MFA U19 – FC Hatvan
4-1 (2-0)
Gólszerzőnk: Lukács Zsombor
Halasi Ádám – Purzsa Máté, Bárkányi Arnold, Katona Roland, Gál Márk – Mundi Zoltán, Bartók István – Szabó Roland, Czibolya Gábor, Kitl Krisztián, Lukács Zsombor
Bajkán Balázs, Fellner Krisztofer, Szabó Tamás, Fék Zsolt, Simó Csongor, Bogdán Maxim, Török  Norman
Gulyás Gábor: “Ez a nagyobb arányú vereség jókor jött, mert legalább felszínre hozta még jobban azokat a hibákat amitől tartottunk. Remélem ez az egy hét elég lesz az első bajnokiig, hogy minimálisra tudjuk csökkenteni a hibáink számát.”
 
13:00 Honvéd II. – Kaposvár 2-2
 
14:00 Credobus Mosonmagyaróvár – Bős 1-1
 
A Mosonamagyaróvár beszámolója:
 
,,Utolsó felkészülési mérkőzésünkön 1-1-es döntetlent játszottuk a Bős gárdájával. A mieink gólját Debreceni András szerezte büntetőből.
Credobus Mosonmagyaróvár-Bős 1-1
A Mosonmagyaróvár gólszerzője: Debreceni A. (11-esből)
Augusztus 2-án jön a bajnoki rajt a Puskás Akadémia II ellen."
 
16:00 Gyirmót – Ménfőcsanak 3-1
 
17:00 Monor – ESMTK 1-0
 
17:30 Debreceni VSC – Kisvárda 1-1
 
18:00 Sényő – Nyíregyháza 1-2

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC