nb1.hu

Füzesgyarmat-Újpest: nagy izgalmak egy sima meccsen – reakciók

Vállalta a felelősséget a vendégek trénere.

A FÜZESGYARMAT BESZÁMOLÓJA:
 
,,Füzesgyarmat, 2021. szeptember 12. 16:00 óra
 
Az első félidő aktív mezőnyjátékkal telt, folyamatosan növekvő nyomásunk mellett. A vendégek nem hagytak szabad területet, de a szünet előtt Raducu egy szabadrúgás utáni, kapu előtti kavarodásból megszerezte a vezető gólunk. Álmosan kezdtük a második játékrészt, néhány perc után azonban átvettük az irányítást, a helyzeteink is megvoltak. Az újabb találatunkat Molnár Márkó a tizenhatos sarkáról zúdította védhetetlenül a kapu hosszú sarkába. Az újpestiek előtt csak a hibáinkból adódtak lehetőségek, de kapusunknak a mai napon gyakorlatilag nem volt különösebb feladata. Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
 
Füzesgyarmati SK – Újpest FC II. 2-0 (1-0)
 
FSK: Fildan C. F. – Achim S. Z., Raducu C. S., Lippai T., Pataki Z. L. (Szántó M. S.), Borbély Zs. (Molnár Sz. O.), Oltean S. A. – Molnár M. M. (Márkus M.), Hussein S., Cigan C.-L. (Karikás K. N.) – Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás, szakmai koordinátor: Boros Tibor
 
Cserék: Komáromi J., Sundas A.-S., Mazán B.
 
ÚFC II.: Hámori T. R. – Máté Zs., Kovács D. L. (Bíró M.), Szabó B., Eckl P. (Szabó B.), Szűcs Á. Z. – Benyó I., Radosevic O., Lima M. G. (Gabris T. J.), Varga Gy. B. (Mucsányi M. A.) – Kálnoki-Kis Zs., Kenyeres M. (Lukáts Á.) vezetőedző: Mundi Viktor
 
Csere: Tomori Z.
 
Gólszerzők: Raducu C. S. 42. p., Molnár M. M. 66. p.
 
BOROS TIBOR: – Ha kívülállóként néztem volna a meccset, azt mondtam volna, hogy nincs mit izgulni, mert kezdettől olyan nagy volt a különbség a hazai csapat javára. Belülről viszont végig kellett izgulni egy olyan találkozót, ahol gyakorlatilag a vendégeknek helyzetük sem volt, nekünk viszont legalább tíz. A döcögős szezonkezdet után ez a siker mindennél jobban kellett.
 
MUNDI VIKTOR: – Az első félidőben sajnos mélyen a tudása alatt játszott a csapat, vállalom a felelősséget. Azt gondolom, más taktikával küldtem fel a srácokat, mint valójában ez a csapat  tud. A második félidőben szerkezetet váltottunk, szerintem az ellenfél fölé nőttünk játékban, de egy figyelmetlenségből újabb gólt kaptunk. A hazai csapat teljesen megérdemelten nyert.
 
Hajrá, ‘Gyarmat!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC