nb1.hu

Füzesgyarmat: NB II-es csapattól érkezett az egyik új játékos

Visszatérőről is beszámoltak.

A Füzesgyarmat közleménye:
 
"Minden jel arra utal, hogy a kollektív felkészülés jövő hétfői kezdetéig nagy vonalakban összeállhat az a keret, amely a tavaszi idény során az első számú csapatunkat képviseli majd. A téli személyi változások kapcsán eddig csak két távozó játékosunk kiléte volt ismert, mostanra azonban már a helyetteseik is megvannak.
 
A Ceglédre távozó Szabó Richárd és a Székelyföldre hazatérő Erdős-Balizs Arnold pótlására Karikás Krisztián Norbert érkezik, és fél év után egy visszatérőnk is akad. A tavalyi legfőbb rivális DEAC-tól igazolt 25 éves középpályás Debrecenben töltötte karrierje legnagyobb részét. Felnőttként a DVSC második csapatában lett stabil NB III-as játékos, majd Balmazújvárosban a második vonalban is rendszeresen szerephez jutott. Egy év után visszatért Debrecenbe, a második csapathoz, azt követően a 2017-es tavaszi idényt a Dabas-Gyón gárdájánál töltötte, ahonnan nyáron az NB III-ba jutó DEAC-hoz igazolt. Azóta a fekete-fehérek sikeréért dolgozott, ám az NB II-be jutást követően kevesebb lehetőséget kapott. Érthető, hogy a több játék reményében váltani akart, Gyarmat pedig reményeink szerint ideális helyszín lehet, hogy visszanyerhesse önbizalmát és a régi lendületét.
 
Visszatérő is akad Pataki Lajos Zalán személyében, aki három és fél évnyi szolgálat után a nyáron távozott Ausztriába, ahol munka mellett az SV Übelbach gárdájában focizott ősszel, ám a Covid-járvány ellehetetlenítette a kinti dolgait. A 25 éves univerzális játékos újbóli szerepvállalása hírére bizonyára sok szurkolónk dörzsöli majd elégedetten a tenyerét, hiszen a korábbi években rendszerint a csapat egyik legjobbja volt, nem mellesleg a pálya bal szélén gyakorlatilag minden poszton bevethető, és magas szintű átlagra képes.
 
A két labdarúgó csatlakozása után még egy-egy helyen módosulhat a keret összetétele, de jelentős változás nem várható, hiszen a csapat őszi produktumát elégedetten nyugtázta a szakvezetés."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC