Füzesgyarmat: komoly változások a keretben - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Füzesgyarmat: komoly változások a keretben

NB3.hu - 2020. June 22. Monday 17:29
Gyakorlatilag új csapat épül.
Kép forrása: fuzesgyarmatisk.hu
A Füzesgyarmatnál sokáig bíztak abban, hogy a csapat valamilyen módon az NB II-ben kezdheti meg az új szezont, de a jelek szerint a csapat marad a harmadosztályban. A gárda keretében komoly változások történtek - erről számol be a klub hivatalos weboldala.
 
"A már ismert távozók, Fejes János (Balassagyarmati SE), Katona György (Mándok VSE), Benkő-Bíró Norbert és Vincze Ákos mellé Ivicsevics Márk Fülöp, Kovács Dávid Szilveszter, Bogdan-Florin Toca és Dan-Marius Constantinescu csatlakozott. Máriuszt nagyon szerette volna megtartani a stábunk, de az ambiciózusan építkező Kecskeméti TE ajánlatával nem tudtunk versenyre kelni. A 8 felnőtt labdarúgón túl az első keretben figyelembe vett fiatalok zöme is másik klubot keres magának, csupán a 19 éves Erdős-Balizs Arnold marad a tavaszi állományból. Valamennyiüknek köszönjük a klubért tett erőfeszítéseiket, egyben sok sikert kívánunk a további pályafutásukhoz!" - olvasható a cikkben.
 
Természetesen érkezők is vannak a Füzesgyarmatnál: 
 
"A 26 éves görög és román felmenőkkel rendelkező védő, Sundas Anatolis Alexis, aki 2017 őszén fél évet már lehúzott a csapatnál, most pedig Dunaharasztiból kanyarodott vissza az útja. Szintén ismerős lesz a 22 esztendős bekk, Bartók István Dániel, hiszen ő is viselt már gyarmati mezt a tavaly nyári felkészülés során, a nyúlfarknyi tavaszt pedig Hatvanban töltötte. Abszolút újonc lesz a Grosics Akadémián pallérozódott 21 éves szélső, Balogh Gusztáv, aki az elmúlt évben Szarvason játszott. A Vácról csatlakozó Márkus Martin 18 évesen többször helyet kapott a Duna-partiak NB II-es alakulatában, és szélsőként gólt is szerzett a mögöttünk hagyott idényben. Kevesebb felnőtt tapasztalata van az Újpest FC második számú alakulatától érkező 19 éves Tóth Olivérnek, aki belső védőként otthonos. Olyan további 17-18 esztendős fiatal játékosok is a bő felnőtt kerethez tartoznak majd, mint az Előre-nevelés Mazán Barnabás, a grosicsos Szűcs Zsolt, vagy a balmazújvárosi utánpótlásból igazolt Csörgő Raul és Molnár Szabolcs Olivér" - számol be a portál. 
 
Boros Tibor szerint még két-három játékos érkezhet az együtteshez. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!