Füzesgyarmat: két érkező - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Füzesgyarmat: két érkező

Vállaji Márk - 2020. February 16. Sunday 14:36
Hivatalos közlemény.
Kép forrása: Füzesgyarmati SK/FacebookÍme, a füzesgyarmati klub hivatalos közleménye:


"Az átigazolási időszak utolsó óráiban két játékossal is gyarapodott a tavaszi keretünk. A vezetés megállapodott Kovács Dávid Szilveszterrel, a Tiszakécske 22 éves középpályásával, illetve hozzánk került Marosvásárhelyről az U19-es alakulatban is bevethető, 2001-es születésű Macaveiu Vasile.

Azért kellett sürgősen szétnéznünk a piacon, mert Ondrejó Tamásról pénteken kiderült, hogy izomszakadást szenvedett a Békéscsaba elleni edzőmeccsen, emiatt hosszú hetekre kidőlt a sorból.

A választás Kovács Dávid Szilveszterre esett, a Tiszakécske középpályására, aki a pálya belsején és a szélén egyaránt otthonos. A 22 esztendős labdarúgó a Kubala Akadémián nevelkedett, felnőtt szinten pedig Siófokon vetették be először 2016 őszén, ahol két évet töltött az NB II-es együttes kötelékében.

Onnan került Soroksárra, majd egy évvel később, tavaly nyáron Tiszakécskére. A Tisza-parti városban az NB II-es és a megye I. osztályú együttesben egyaránt pályára lépett az elmúlt idényben.
– Úgy döntöttünk, hogy egy minőségi emberre még mindenképpen szükségünk van a támadó szekcióban. A fiatal középpályás jó „ajánlólevéllel” érkezett hozzánk, és bízunk benne, hogy hasznunkra tud lenni a céljaink megvalósításában – mondta el a transzfer hátteréről Boros Tibor szakmai koordinátor.

A másik új szerzeményt, Macaveiu Vasilét a megszűnt marosvásárhelyi együttesből „halászta” ki Márkus Zsolt klubmenedzser. A mindössze 18 esztendős játékosra elsősorban az U19-es együttesben várnak feladatok, de kettős játékengedéllyel szükség esetén az NB III-as alakulatban is bevetésre kerülhet."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!