Füzesgyarmat: az egyik kulcsember marad, a másik távozik - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Füzesgyarmat: az egyik kulcsember marad, a másik távozik

Bíró Ádám - 2020. May 18. Monday 09:46
Bizakodnak az osztályváltásban.
Kép forrása: Füzesgyarmat/Facebook
A Füzesgyarmat a második helyen végzett a koronavírus miatt megcsonkított szezonban az NB III Keleti csoportjában. Úgy fest, a csapat a döntés miatt a következő idényben is csak a harmadosztályban indulhat, de a Békés megyeiek még bíznak a másodosztályú szereplésben.
 
A klub vezetői már gőzerővel dolgoznak a keret kialakításán. Eldőlt, hogy Fildan Calin Florin marad az együttesnél. A 32 esztendős csapatkapitány egy évvel hosszabbította meg a szerződését.
 
"Három éve kerültem ide, nagyon jól érzem magam ebben a közösségben, tulajdonképpen nem is volt kérdés, hogy hosszabbítok-e. A szívem idehúz, örülök annak, hogy egy jó csapatban játszhatom, kiváló játékosokkal együtt, akik emberként is megállják a helyüket az életben. Most még nem tudni, hogy melyik osztályban indulhatunk, de új kihívást jelentene, ha megkapnánk a szabad jelzést az NB II.-re. Sajnáljuk azt, hogy a zöld gyepen nem dőlhetett el a bajnoki cím sorsa, és ha emiatt lemaradnánk a második vonalról, akkor is azon a fejlődési pályán szeretnénk maradni, amit 2017-ben elkezdtünk, és újból célba vesszük a dobogó legmagasabb fokát" - fogalmazott a hálóőr a klub hivatalos weboldalának. Fildan Calin Florin ebben a szezonban 17 bajnokin őrizte a füzesgyarmati kaput.
 
Az is biztossá vált, hogy Fejes János búcsút int a csapatnak. A 27 esztendős labdarúgó a Balassagyarmatban folytatja a pályafutását.
 
"Nagyon köszönöm mindenkinek ezt az évet, amit a klubnál tölthettem. Az őszi menetelés a legszebb emlékeim közé tartozik a pályafutásom során. Nagyon szurkolok azért, hogy az NB II.-ben bizonyíthassanak a srácok, minden jót kívánok mindenkinek" - mondta a balhátvéd, aki 1364 percet kapott a bizonyításra, a fellépéseit pedig két góllal zárta.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!