nb1.hu

Füred-Pápa: letesztelték, hogyan tudnának bentmaradni – reakciók

Méghozzá 6 gólos mérkőzésen.

Egyaránt a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában játszik a Balatonfüred és a Pápa is: szombaton a piros-fehérek vendége volt a Perutz FC.
 
Balatonfüred–Perutz FC 2-4 (0-0)
Balatonfüred. V.: Holczbauer.
Balatonfüred: Keserű – Tetézi, Tamás Sz., Burucz, Emperger, Bene, Markót, Szabó B., Horváth B., Róth, Szalai. Cserék: Molnár T., Veres, Radács, Borgulya D. Edző: Borgulya István.
Pápa: Szigeti – Nagy T., Dóczi, Koronczai, Kalász, Szilágyi, Hanzl, Bence, Jurik, Skriba, Rajzinger. Cserék: Márton D., Szalay, Baldauf, Iványi, Kiss Á., Benecz, Mogyorósi, Schüld. Edző: Takács Gábor.
Gólszerzők: Szabó, Róth, illetve Rajzinger, Skriba (tizenegyesből), Hanzl, Iványi.
 
– A csapat hatvan percig kimondottan jól teljesített, tetszett a játékunk. Majd fiatalabb és rutintalanabb játékosokat cseréltünk be, akiknek ez a szint talán még egy kicsit magas, hiszen gyorsabb a játék – mondta Borgulya István a veol.hu-nak, aki hozzátette: a találkozó utolsó 20-25 perce nem nyerte el a tetszését, de azon vannak, hogy kijavítsák a hibákat.
 
– Összességében, amit a meccs első egy órájában láttam, azzal maximálisan elégedett vagyok, még ha azért tartalékosan is álltunk fel – vont mérleget a szakember.
 
Elmondta azt is, hogy természetesen fáradtak a játékosok a felkészülés ezen szakaszában, de pontosan ez is a cél, hiszen szerdán és szombaton futballoznak az NB III.-as bajnokságban.
 
– A meccs a legjobb terhelés, ott tudunk élesben gyakorolni – tette hozzá, majd megjegyezte, örült, hogy a Pápa akart játszani. – Folytatjuk a felkészülést, szerdán és szombaton újabb előkészületi találkozók várnak ránk. Fogy az idő, közeledik a bajnokság rajtja, amit már mindenki nagyon vár.
 
Takács Gábor, a vendégek mestere a klub Facebook-oldalának a következőket mondta meccs után:
 
"Takács Gábor: Az elmúlt héten kapott nagy terhelés miatt az első félidőben kicsit akadozott a játékunk, pontatlanul játszottunk, a támadó harmadban rossz döntéseket hoztunk. A második játékrészben az ellenfél a semmiből megszerezte a vezetést, majd rá öt percre sikerült az előnyüket növelni. A csapat erejét, mentális állapotát és tartását mutatja, hogy 2-0-s állásból sikerült megfordítanunk a mérkőzést, és emellett volt még két komoly gólszerzési lehetőségünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez illetve a hozzáállásához."
 
A Balatonfüred a 14. helyről, 25 ponttal, míg a Pápa a 16. pozícióból (23 pont) várja a folytatást. Mindkét csapat nem titkolt célja az NB III.-as tagság megőrzése.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC