nb1.hu

Füred: még nem biztos a feljutás

Egyeztetésekre van szükségük.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) döntése értelmében Veszprém megyéből a Balatonfüredi FC jogosult arra, hogy nevezzen az NB III következő szezonjára. Az MTD Hungária megyei első osztályban idén a füredi gárda szerepelt a legjobban, 17 fordulót követően 16 sikerrel és egy vereséggel, öt pont előnnyel vezette a tabellát.

 

Kérdés azonban, mit hoz a közeljövő. "Sok még a kérdőjel a folytatást illetően. Az biztos, hogy az NB III-as licenckérelmünket jóváhagyták és az MLSZ mostani döntése alapján jogosultak vagyunk nevezni a harmadosztályba. A magasabb osztályú indulást azonban mindenképpen egyeztetnünk kell az önkormányzattal, amely a fő támogatónk. A következő szezon versenykiírása még nem ismert, így azt sem tudjuk, hogy mikor kezdődik el a pontvadászat. Ez az egyenlet egyelőre sokismeretlenes, bízom benne, hogy hamarosan tisztábban látunk majd – nyilatkozta a veol.hu-nak Csákvári Tamás, a balatonfüredi egyesület elnöke.

 

A balatonfürediek legutóbb a 2015/2016-os szezonban szerepeltek az NB III-ban, az előző három idényben egy arany-, és két ezüstérmet szereztek a megye I-ben. A 2018-as bajnokcsapat osztályozót játszott a feljutásért, de alulmaradt az Egerrel szemben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC