Fradi: betalált a visszatérő légiós - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Fradi: betalált a visszatérő légiós

NB3.hu - 2022. February 21. Monday 13:25
Bravúros győzelmet aratott az FTC.
Kép forrása: fradi.hu
Roko Baturina az őszi idényben a lengyel Lech Poznanban szerepelt kölcsönben, de a horvát légiós a télen visszatért a Fradihoz. Baturina vasárnap a Fradi második csapatában gólt szerzett, ezzel főszereplő volt az RKSK elleni meccsen.
 
ÍME AZ NB III KÖZÉP CSOPORTJÁBAN 9. HELYEN ÁLLÓ FRADI ÖSSZEFOGLALÓJA A HÉTVÉGI MECCSRŐL:
 
"Az NB III Közép csoportjában szereplő második számú csapatunk egy héttel korábban, február 13-án, vasárnap egy vereséggel indította a 2021/22-es bajnoki idény tavaszi felét. A folytatásban Borbély Balázs tanítványai a tabella 18. helyén álló Rákosmente együtteséhez látogattak az RKSK Sporttelepre.
 
Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, ugyanis egy látványos támadás után büntetőhöz jutottunk, amit Gavric értékesített. A vezetést jelentő gólunk után szinte azonnal emberhátrányba kerültünk. Ezt követően a védekezésre kellett nagyobb hangsúlyt fektetnünk, és bár az ellenfélnek voltak helyzetei, védelmünk állta a sarat, így egygólos vezetéssel mentünk a pihenőre.
 
A fordulás után sem változott a játék képe, a hazaiak mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy kihasználják emberelőnyüket, de nem tudták bevenni Kovács kapuját. Az emberhátrány ellenére a mieink előtt is adódtak is lehetőségek, de ezeket a meccs hajrájáig nem sikerült gólra váltani: a 78. percben azonban érkezett Roko Baturina, és lezárta a még nyitott kérdéseket.
 
A 2-0-ra megnyert összecsapás után vezetőedzőnk, Borbély Balázs értékelt:
 
- Úgy gondolom, hogy jól kezdtük a mérkőzést, kontrolláltuk a játékot, és egy remek akciót követően meg is szereztük a vezetést - kezdte Borbély Balázs. - Ezután egy egyéni hiba miatt emberhátrányba kerültünk, és azonnal megváltozott a játék képe. Természetesen az ellenfélnek is megvoltak a lehetőségei, de ezeket nem tudta gólra váltani, míg mi a meccs végén ismét eredményesek voltunk. Mindenképp meg kell dicsérni a játékosokat, akik kitartóan küzdöttek a kiállítás ellenére is. Olyan munkát raktunk bele ebbe a meccsbe, hogy nyugodtan kijelenthető, hogy megérdemelten hoztuk el a három pontot."
 
Rákosmente – FTC II 0-2 (0-1)
FTC II: Kovács – Juhász (Pintér, 91.), Cubra (Orosz, 76.), Könczey, Szűcs – Kaján, Gavric, N. Mazzonetto (Varga, 59.), A. Mazzonetto, Godányi – Baturina. Vezetőedző: Borbély Balázs
Sárga lapok: Agóts (37.), Olasz (82.), illetve A. Mazzonetto (52.)
Piros lap: Szűcs (16.)
Gólok: Gavric (14.), Baturina (78.)
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!