nb1.hu

Fővárosi rangadó a bentmaradásért

Lehet szidni edzőt és játékost, de…

Egészen elképesztő, hogy a a Nyugati-csoportban az utolsó 5 csapatnak 24 pontja van. Közülük két gárda fővárosi, a Csepel és a Pénzügyőr, a hétvégén meg egymás ellen játszanak.
 
A kiesési/fővárosi rangadó előtt azonban Tamási Zoltán, a szigetországiak trénere kezdésként még visszatekintett az előző fordulóban, Ajkán elszenvedett 5-0-s vereségükre. Nem véletlenül!
 
„Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után… Ellenfelünk gyakorlatilag feljutott az NB II- be, ennek megfelelően rendkívül jó játékoskerettel rendelkezik, így a meccsen gyakorlatilag állva hagytak bennünket… Amit hiányoltam a csapatunkból az a lelkesedés! A két csapat között ugyan óriási különbség van, de ezt akarattal, küzdéssel lehetett volna némileg kompenzálni, amit sajnos nem láttam jó néhány játékosunkon… Amit azonban tudni kell még: ez a csapat nem bírja el alapemberei hiányát, így Teplán Jani, Balogh Miki, Mészáros Laci, Nyúl Krisztián, Kocsis Dávid hiánya hatalmas vérveszteséget jelentett, nélkülük hatványozottan nehezebb dolgunk volt Ajkán. Taktikailag nem állt rosszul a szénánk, de a bosszantó egyéni hibákat jóval magasabban jegyzett ellenfelünk kíméletlenül kihasználta, ennek tudható be a súlyos vereség. Ők már simán megütik az NB II- es szintet, míg a mi csapatunk azért küzd, hogy megkapaszkodjon a harmadosztályban, ami ezen a meccsen alaposan ki is domborodott. Sajnos amíg ilyen alacsony költségvetés áll a klub rendelkezésére, – lehet szidni az edzőt, játékosokat, bárkit- nem tudunk ennél sokkal kiugróbban szerepelni a bajnokságban, ez a szimpla igazság. Borzasztó nehéz dolgunk lesz a Pénzügyőr ellen, amire a szokásoktól kissé eltérőbben készültünk, ennek tükrében is bízom abban, hogy mindenki átérzi a vasárnapi találkozó jelentőségét és úgy is lépünk majd pályára!”
 
1 FC Ajka 61
2 Érdi VSE 49
3 Puskás Akadémia FC II 45
4 III. Ker. TVE 45
5 Komárom VSE 37
6 FC Nagykanizsa 36
7 Pápai Perutz FC 33
8 THSE-Szabadkikötő 32
9 BKV Előre 32
10 Ménfőcsanak ESK 30
11 Sárvár FC 25
12 Csepel FC 24
13 Tarr Andráshida SC 24
14 MOL Vidi FC II 24
15 Pénzügyőr SE 24
16 Dunaharaszti MTK 24

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC