nb1.hu

Fordított a Videoton a Szeged ellen

Edzőtáborban rendezték meg a mérkőzést.

A NYUGATI CSOPORT 14. HELYÉN ÁLLÓ MOL FEHÉRVÁR FC BESZÁMOLÓJA:
 
,,A szünetben még a szegedi csapat vezetett 1-0-ra, de a mieink a második félidőben fordítani tudtak. 
 
A héten Mórahalmon edzőtáborozó NB III-as csapatunk szerdán a Csongrád-Csanád megyei bajnokság listavezetőjével, a Szegedi VSE-PIZZAMONSTER csapatával játszott edzőmeccset. A hazai együttes 12 fordulót követően 11 győzelemmel és 1 döntetlennel, veretlenül vezeti a megyei bajnokságot, jó eséllyel a következő szezont már az NB III-ban kezdheti a szegedi együttes. Szalai Tamás vezetőedző az alábbi felállásban küldte pályára csapatát: Hajdu – Gulyás, Horváth, Molnár, Bihari – Rónaszéki, Singh – Dénes, Lehota, Babos – Tóth.
 
Kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés első 15 perce, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A folytatásban több szép támadást is vezetett fiatal csapatunk, azonban az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, amikor pedig sikerült lövőhelyzetet kialakítani, akkor pontatlanul céloztak támadóink, így komolyabb védést nem kellett bemutatnia az első 45 percben a szegedi hálóőrnek. A mieink fiatal kapusa, Hajdu Csanád a 32. percben viszont nagy bravúrt mutatott be, egy közeli lövést védett lábbal nagyon szépen. Néhány perccel később viszont már tehetetlen volt, a szegedi csapat egy gyors kontra végén szerezte meg a vezetést (1-0).
 
A második félidőben több helyen is változtatott a csapaton Szalai Tamás, pályára lépett Gergely, Elek, Papp, Berekali, Nádudvari, Farkas és Hajdinger is. Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, az 53. percben Hajdinger nagyon szép cselekkel tört be a 16-oson belülre, majd kihagyhatatlan helyzetbe hozta Lehotát (1-1). Két perccel később ismét Hajdinger adott gólpasszt, ezúttal Farkasnak, aki betegségéből felépülve idén először lépett pályára edzőmeccsen a Vidi II-ben és szinte azonnal gólt szerzett, 10 méterről lőtte ki a hosszú alsó sarkot (1-2). A fehérvári fiatalok támadásban maradtak és a 3-1-es végeredményt a két gólpasszt kiosztó Hajdinger Raul Zoltán állította be a 66. percben (1-3). 
 
A Vidi II legközelebb szombat délelőtt lép pályára, az NB III-as FC Dabas lesz a mieink ellenfele a mórahalmi edzőtáborban."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC