Fordítás Bozsik Péterék ellen a 90. perc után - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Fordítás Bozsik Péterék ellen a 90. perc után - reakciók

Simon Zoltán - 2021. October 27. Wednesday 11:01
Fordulatos meccset játszottak.
Kép forrása: kanizsaujsag.hu
Szenzációs hajrájának köszönhetően nyerni tudott az FC Nagykanizsa. Az NB III. Nyugati csoportjában szereplő gárdát, Koller Zoltán távozása után, Bene Gábor, a klub utánpótlásért felelős szakmai vezetője irányította a Komárom ellen.  A mérkőzés 90. percében még 2-1-re a vendégek vezettek, de a hosszabbításban előbb Béli talált be, majd Péntek Adrián a győztes gólt is megszerezte - jelezte a Kanizsa TV.
 
– Két belső centerrel játszottunk, illetve Péntek Adrián, aki kicsit előbb bejött centernek, nem igazán találta azokat a területeket, amiket támadni lehetett volna, így kiment a szélre, s ez így bejött. Én végig azt mondtam nekik, hogy lesz még lehetőség. Lehet, hogy a 90. percben, sőt, már a meccs előtti taktikán is erről volt szó, hogy a 90. percben is meg lehet nyerni a meccset. S milyen az edzői sors, hogy ez abszolút ült, de nem azért, mert ezt én annyira jól kitaláltam, hanem a mérkőzés így hozta. Boldogok vagyunk – nyilatkozta Bene Gábor, az FC Nagykanizsa ideiglenesen megbízott vezetőedzője.
 
Bozsik Péter, a vendégek vezetőedzője szerint döntőnek bizonyult, hogy 1-2-nél több lehetőségük is volt ahhoz, hogy eldöntsék a meccset, ezt azonban nem tették meg, így bár nem nyújtottak rossz teljesítményt, pont nélkül távoztak Kanizsáról.
 
– Viszonylag gyorsan rúgtunk két gólt, meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Én azt gondolom, hogy el is kellett volna döntenünk. Volt több lehetőségünk. Aztán a hősiesen küzdő hazaiak rúgtak egy csodálatos szabadrúgásgólt, szerintem a fiú élete gólját rúgta, ha százszor megpróbálna, nem vagyok benne biztos, hogy ismét oda tudná rúgni. De gyönyörű találat volt, s a végén, némi szerencsével, egy össze vissza pattogó labdára jól reagáltak a hazaiak, és a győzelmet is meg tudták szerezni, de nem tudom az enyéimet ezért bántani – fogalmazott Bozsik Péter, a Komárom VSE vezetőedzője.
Az FC Nagykanizsánál hétfőn jelentették be, hogy ismét Gombos Zsolt lett a vezetőedző. Sok idő nem volt az ismerkedésre, hiszen szerdán már kupameccs vár a piros-kékekre. Béli Milánék hazai környezetben fogadják a Tatabányát, a mérkőzés 13:30-kor kezdődik.  
 
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!