nb1.hu

Fontos lépés a rangadón a feljutás felé – videó

Az előző kiírásban is nagyot csatáztak.

Rögtön rangadóval indult a Keleti-csoport, mert az előző bajnokságban második Jászberény a volt 4. Füzesgyarmatot fogadta. Azt a Füzesgyarmatot, mely gárdánál kimondott cél a feljutás.
 
A rangadó végül a hazaiak győzelmét hozta. A Jászberény 1 ponttal volt második a legutóbbi kiírásban feljutó Szolnok mögött. Már akkor feljutott volna…
 
Jászberényi FC–Füzesgyarmati SK 1–0 (1–0)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Jászberény, 350 néző. Vezette: Kovács Imre (Csóra Szabolcs, Gordos Árpád Mihály).
Jászberény: Miski – Szemere, Ilkovics, Lakatos B., Süttő – Király O. (Balogh B., 84.), Sándor I., Ludasi, Szöllősi (László, 68., Győrfi, 88.) – Pálinkás, Gresó. Vezetőedző: Németh Gyula.
Füzesgyarmat: Ivicsevics – Achim S., Benkő-Bíró, Raducu, Toca, Fejes (Lukács, 75.) – Székely, Katona (Kis Sz., 46.), Achim Á., Pataki (Máriusz, 46.) – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Lakatos B. (28.).
 
GYŐZTES GÓL TÖRTÉNETE:
28. perc: Süttő jobb oldlai szögletét a hosszú sarokról Ludasi visszaemelte, a kapu előtti tömörülésben pedig Lakatos Béla a hálóba csúsztatott, 1-0.
 
Németh Gyula: – Komoly csapatmunka volt ez a győzelem, megvolt a lehetőségünk hamarabb is lezárni a találkozót, de a gyarmatiak második félidei játékában végig benne volt a gól. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy győzelemmel debütáltunk.
 
Boros Tibor: – Az első félidőre rányomta a bélyegét, hogy több játékosunk is igen komoly versenydrukkal küszködött. Mindez negatív hatással volt a csapatunkra. A második játékrész nagyon esetlegesre sikeredett, mivel érthető módon egy élő fallal találtuk magunkat szembe, és még a szerencse sem mellettünk állt.
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC