nb1.hu

Fontos döntéseket hoztak a nehéz helyzetben lévő csapatnál

Bíznak a bennmaradásban.

A Gyöngyös jelenleg a 11. helyen áll az NB III Keleti csoportjában. A csapat drukkerei még nem dőlhetnek hátra, hiszen a gyöngyösieket öt pont választja el a kieséstől, és még három fordulót rendeznek a bajnokságban. Az mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy a gárda a legutóbbi négy meccsét veretlenül zárta, a begyűjthető 12 pontból 10-et szerzett meg Török János legénysége. A "menekülést" vasárnap a Putnok ellen folytathatja a Heves megyei gárda.
 

null

null

 
A klubnál közgyűlést tartottak, amelyen fontos döntéseket hoztak az elöljárók. Íme a közgyűlésről szóló közlemény, amelyet változtatás nélkül közlünk:
 
"A tegnapi napon a Gyöngyösi Atlétikai Klub közgyűlést tartott. Az eredményességhez szükséges létszám összegyűlt, – tagság fele, plusz egy fő – így az ott hozott határozatok érvényesek.
 
A tagság elfogadta a klub 2018. évi beszámolót, illetve a Felügyelő Bizottság beszámolóját.
 
Az Elnökség alapszabály módosítási javaslatokat is tett, – az új alapszabály hamarosan elérhető lesz honlapunkon is – melynek egyik fő eleme volt, hogy az eddigi 7 tagú elnökség (1 elnök, 1 alelnök, 5 elnökségi tag) helyett a jövőben 11 fő (1 elnök, 2 alelnök, 8 elnökségi tag) irányítsa a klubot. Ezen kívül javaslatot tett még a 3 fős (1 elnök, 2 tag) felügyelő bizottság 5 fősre (1 elnök, 4 tag)  bővítésére is.
 
Ezeket a jelenlévők elfogadták, és az új tagokat meg is választották. Az új tagok az elnökségben: Bezzegh Attila, Kettős Richárd, Nagy István és Válik István. 
 
Új alelnökként – a már eddig is elnökségi tag – Molnár Ferenc fog tevékenykedni.
 
Az új FB-tagok: Molnárné Sánta Rita és Adorján Gábor. A felügyelő bizottságban történt egy csere: Tóth Lászlótól az elnökséget Kozma Zsolt vette át.
 
A programpontok zárásaként az elnökség kérte a tagság felhatalmazását, hogy lépéseket tegyen annak ügyében, hogy a továbbiakban a felnőtt férfi labdarúgó szakosztály kft-ként működjön. A létrejövő kft. nonprofit szervezetként működne, melynek tulajdonosa az egyesület lenne, tehát ‘kiválásról’ szó sincs. Egészen egyszerűen a gazdaság működés szempontjából ez egy sokkal korszerűbb forma, lást NBI-es, NBII-es klubok.
 
A tagság megadta a felhatalmazást, így szándékunk szerint a következő, 2019/20-as bajnoki évben már a kft. fog indulni  a – remélhetőleg… – NBIII-as bajnokságban."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC