nb1.hu

Folytatná remek sorozatát a Monor

Monor - Horváth Dávid vezetőedző szerint kiegyenlített a bajnokság.

Az egész NB III-as mezőnyt figyelembe véve a második legjobb, a Keleti csoportban a legjobb formában lévő csapat a Monor együttese. Horváth Dávid vezetőedző szerint a jó formájuk a sérülések elmaradásának köszönhető:

 

– A tavaszi szezon első felében olyan helyzetbe kerültünk, ami egyébként, az idények vége felé szokott előfordulni, miszerint sérülés és eltiltás hullám sújtotta a csapatot. Ahogy tértek vissza a játékosok, úgy tudtunk egyre minőségibb edzésmunkát végezni és ez meg is látszott az eredményességben is a bajnokikon.

 

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb3.hu/hirek/ismet-szarnyal-a-korabbi-ferencvarosi-kapus">Ismét szárnyal a korábbi ferencvárosi kapus – NB3.hu</a></h4><p>Ismét szárnyal a korábbi ferencvárosi kapus</p></blockquote>
<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

 

– Ebben, az erőviszonyokat tekintve, kiegyenlített bajnokságban meg kell dolgozni, minden egyes gólért, győzelemért. Többször is a meccsek hajrájában sikerült bevinnünk a győztes találatot, máskor viszont jól védtük az előnyünket. Hogy mekkora kockázatot vállalunk egy találkozón a három pontért, az mindig ellenfél- és mérkőzéskép-függő.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC