nb1.hu

"Fogyunk, fogyunk" – kínjában mosolyog a csapat edzője

Nehéz meccsre várnak.

 

Az oldalvonal.hu közleménye:

 

"Szeptember 9-én újabb hazai mérkőzést játszik a Hódmezővásárhelyi FC. Huszár Gergőék ez alkalommal a jó formában lévő Szentlőrinc SE-t fogadják. Habár bukdácsolva kezdte a bajnokságot a Szentlőrinc SE – két vereséggel indult a szezonjuk, előbb a SZEOL-tól, majd a Paks II-től kaptak ki – mégis magára talált a gárda. A Honvéd II-t már sikerült verni, a Kecskemetét is elcsípték, majd az előző körben a Makót sikerült 4-0-ra kiütniük. Akárhogy számoljuk ez 12 pont. A Vásárhely idénye talán kevésbé impozáns, ugyanakkor mégis akadnak pozitívumok. A csapat három meccs ót veretlen, igaz nyeretlen is – hiszen két 0-0-s döntetlen után a múlthéten 1-1-et játszottak Szűcs Róbert tanítványai a Kecskeméttel. A Szentlőrinc formáját elnézve talán az iksz nem is lenne olyan rossz, de a tabellás hely javítása érdekében a három pontra fáj igazán a vásárhelyiek foga. Egy biztos, ehhez minimum egy találatra mindenképpen szükséges lesz a társaságnak, ám a „góltermelési osztályon” nem alakulnak jól a HFC dolgai.

„Nagyon jó csapattal fogunk játszani, nehéz dolgunk lesz, még akkor is, ha a hazai pálya előnye mellettünk szól. Mondom ezt úgy, hogy a csatáraim ismét fogynak – most a Geiger Norbertnek a bordája, valószínűleg nincs eltörve, de komoly zúzódást szenvedett, így rá se számíthatok. Csatlakozott Kovács Zsoltihoz, aki lábtörésből gyógyulgat. Rácz Dezsőnek az ágyéka még fáj, viszont ha tudja vállalni, akkor lehet, hogy játék lehetőséget kap, de épkézláb csatárom jelen pillanatban nincs. Kecskeméti László belázasodott, beteg, ő is csatár. Kínomban mosolygok, de meg kell oldanunk a dolgot. Fogyunk, fogyunk. A fiatalok közül, akit lehetett azt felhoztam, most abból főzünk, ami van.”

 

Ennek okán talán a pontrúgásokból okozhat veszélyeket a csapat, ahogy történt az legutóbb, a Kecskemét ellen is. Mezei Olivér szabadrúgása után Huszár Gergő volt eredményes fejjel. Öröm az ürömben, hogy a HFC-s védelem többségében jól teszi a dolgát, a hátsó sorok egy-egy megingást leszámítva jól állják a sarat – ezekből kell minél kevesebb a Szentlőrinc ellen. A csapatok szeptember 9-én 16 órakor játsszák a találkozót Hódmezővásárhelyen a városi stadionban."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC