Focipályát újítanak fel Budapesten - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Focipályát újítanak fel Budapesten

Juhász Gergely - 2022. March 25. Friday 19:05
Hivatalos bejelentés!
Kép forrása: kelensc.hu
ÍME, A KELEN SC HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,A Kelen SC Sporttelep Kővirág sor felőli műfüves játékterét 13 évvel ezelőtt, a főváros egyik legelső ilyen borítású pályájaként adták át, amelyet annak idején még a Ferencvárosi Torna Club is rendszeresen bérelt. Az önkormányzati fenntartású pálya nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Kelen SC évről-évre egyre több gyereket foglalkoztathatott, és számukra a téli időszakban is megfelelő edzéskörülményeket biztosíthatott. A hátsó műfüves ennek megfelelően rengeteg élményt adott a foci szerelmeseinek, hiszen nem csak rengeteg kelenes foglalkozás, fesztivál, edzés és közösen végigszurkolt mérkőzés került itt megrendezésre, de egyúttal ez a pálya nyújt a szabadidős sportolási és játéklehetőséget a környékbelieknek is.
 
Az így leginkább igénybe vett pályafelület hosszú szolgálata után most teljesen megújul, hiszen nem csak a játéktér felületét cserélik ki, de a kispadokat és a világítást is a modern igényeknek megfelelően alakítja át az Újbudai Önkormányzat a Budapesti Pályaépítési Program keretein belül. A munkálatok egyértelműen a környéki sportinfrastruktúra és egyúttal a Kelen SC szolgáltatásnak fejlődését hozzák magukkal, amely mindannyiunk számára nagy öröm.
 
A fejlődés ugyanakkor kompromisszumokkal is jár, hiszen a munkálatok ideje alatt a 3-as pálya nem használható, így ugyan csak ideiglenesen, de lényegesen kevesebb területe lesz a klub közel nyolcszáz sportolójának az edzésekre illetve a meccsekre. A Kelen SC technikai vezetésében ennek megfelelően kidolgozásra került utánpótlás csapataink új edzésrendje, illetve a mérkőzések új időpontjai is. Ezek, így a megváltozott edzésidőpontok és esetlegesen új kezdéshez kötött mérkőzések részleteit klubunk korosztályos edzői biztosítják saját csapatuk számára.
 
Ami ugyanakkor összességében elmondható, hogy az április 30-ig tartó felújítás ideje alatt a megszokott 90 perces edzéseket 60 perces edzések váltják fel, az idősávok pedig 15:00-tól kezdődően 19:00-ig óránként adnak keretet a heti munkának. Emellett klubunk a Kánai úti Sport11 pályáját bérelve biztosít további felületet és időt papíron hazai rendezésű mérkőzésekhez és edzésekhez. Ennek megfelelően már most is van olyan korosztályunk, amely heti három alkalommal a Kánai úton edz, míg U16-os zöld csapatunk e hétvégi mérkőzése is a Sport11-ben kerül megrendezésre szombaton 14:00-tól.
 
Mindezekkel egyidejűleg a Kővirág sor felőli bejárat, maga a pálya, és az amellett kialakított parkoló egyaránt be és le lesz zárva a nagyközönség elől március 19. és április 30. között. Ez idő alatt a bejárás kizárólag a Hunyadi Mátyás út felől lehetséges klubunk sporttelepére.
 
Szükség van tehát klubunk játékosai, hozzátartozói és a környékbeliek türelmére ebben az időszakban, amit előre is köszönünk mindannyiuknak. Cserébe április végére egy teljesen megújult műfüves pálya várja a Kelen SC és Újbuda sportrajongóit."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!