Finom hadüzenet Aczél Zoltánéknak - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Finom hadüzenet Aczél Zoltánéknak

Simon Zoltán - 2021. December 30. Thursday 15:14
Hinni a csodában!
Hétpontos hátrányban van a Közép-csoportban az éllovas Kozármisleny mögött a Dunaújváros, de Varga Balázs, a gárda vezetőedzője nem mondott még le az első hely megszerzéséről.
 
„Mindenképpen szeretnénk a keretet megerősíteni. Én úgy gondolom, hogy a hét pont hátrány ledolgozható. Nem tartom lehetetlennek az első hely megszerzését. Különösen úgy, hogy a tavaszi második játéknapon a Kozármisleny vendégeként lépünk majd pályára. Egy győzelem esetén jelentősen szűkülne a távolság a két csapat között. Az őszi szereplésünk alapján megnőtt az étvágyunk, merünk nagyot álmodni” - mondta Varga a duol.hu-nak.
 
A szakvezető a felkészülés menetéről is nyilatkozott:
 
„A szekszárdi mérkőzést követően három hét pihenőt kaptak a keret tagjai. Karácsony után viszont már egyéni edzésterv szerint készülnek otthon. A közös munka január 3-án kezdődik. Hat hét alatt összesen öt edzőmérkőzést játsszunk majd. Az ellenfeleink a következő csapatok lesznek: Veszprém, Siófok, Bicske, Paks II és Pécsvárad. Bízom a téli felkészülésben. Fontos, hogy a tavaszi nyitányra ismételten jó formába kerüljünk.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!