nb1.hu

Kemenesék nagy előnye.

 
A hétvégén a 19. fordulót rendezték meg az NB III-ban, vagyis féltávhoz értek a csapatok. Ennek apropóján megnéztük, hogy a három csoportban hogyan alakultak az erőviszonyok. Azt gyorsan tegyük hozzá, hogy a koronavírus miatt az utóbbi hetekben több forduló is csonka lett.
 
Keleten a Tiszakécske vezeti a táblázatot 49 pontjának köszönhetően, a második helyen pedig a Jászberény áll 45 egységgel. Mivel a harmadik Eger hátránya 17 pont az éllovassal szemben, kijelenthető, hogy az első kettő közül kerül majd ki a feljutó. Jelenleg a Mezőkövesd második csapata foglalja el az utolsó pozíciót, de többek között a Gyöngyös és a Sajóbábony sem örülhetne, ha most lenne vége a pontvadászatnak. 
 

(null)

 

A Közép csoportban a képzeletbeli dobogó legfelső fokán a Kecskemét áll. A lila-fehérek a hétvégén az Iváncsa legyőzésével bizonyították, hogy valóban az NB II-be igyekeznek. Persze a Dabast sem szabad leírni, hiszen tapad a KTE gárdájára. A Fradi második csapata is üde színfoltja a mezőnynek, ezt tükrözi a harmadik helyezése. Az alsóházban a Majos helyzete gyakorlatilag megpecsételődött, de a Szeged sincs könnyű helyzetben. 
 

(null)

 

 
Nyugaton a III. Kerületi TVE eddig csak egyszer szenvedett vereséget, így nem meglepő, hogy az élen áll. Kemenes Szabolcsék azért nem lazsálhatnak, hiszen a Mosonmagyaróvár még lőtávolon belül van. A harmadik helyért jelen állás szerint öldöklő csata mehet majd több együttes között. A Nagyatád és Ménfőcsanak eléggé retteghet a kieséstől.
 

(null)

 

Az aktuális állásokból azt lehet megállapítani, hogy mindegyik csoportban olyan gárda áll az élen, amelynél cél volt az NB II-es szereplés. A tervek szerint egyébként még két fordulót bonyolítanak le 2020-ban a harmadosztályban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC