nb1.hu

Felkészülés: Vereséggel hangolt a Hódmezővásárhely a bajnoki rajtra

Kiskunfélegyháza – Major László jövő héten megpróbálja rendezni a sorokat.

Utolsó nyári felkészülési mérkőzésén két góllal kikapott Kiskunfélegyházán a harmadosztály küzdelmeire készülő Hódmezővásárhelyi FC.

 

Major László több játékosára sem számíthatott a regnáló Bács-Kiskun megyei bajnok otthonában, a hazaiak pedig élni tudtak a kínálkozó lehetőséggel, hogy legyőzzék egy osztállyal magasabban jegyzett ellenfelüket. A találkozó egyetlen vásárhelyi találatát Fábián Imre rúgta 2-0-ás állásnál – olvasható a szegedma.hu-n.

 

A HFC jövő vasárnap kezdi szereplését az NB III Közép csoportban. Érdekesség, hogy Kökény Tamásék ugyanúgy a békéscsabai fakót fogadják, mint a 2015/2016-os szezon első fordulójában. Akkor, 2015. augusztus 2-án 3-2-es hazai győzelmet hozott ez a párosítás.

 

Felkészülési mérkőzés

 

 

Kiskunfélegyházi HTK – Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (1-0)

Vásárhelyi gólszerző:Fábián I.

 

HFC: Bordás – Kormányos, Tóth J., Kökény, Mezei, Máté, Szilágyi, Végh, Bartyik N., Fátyol, Szabó II. D. Csere: Szabó M. (kapus), Vasas, Fábián, Puskás. Vezetőedző: Major László.

 

 

Edzői értékelés:

 

Major László: “Van még egy hetünk az első bajnokiig, addig természetesen megpróbáljuk rendezni a sorainkat. Bízom a sikeres rajtban annak ellenére is, hogy a felkészülési mérkőzések nem sikerült teljesen jól.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC