nb1.hu

Felkészülés: döntetlent játszottak az érdiek

Az MTK házon belül meccselt.

Az NB III-ban szereplő együttesek közül is többen pályára léptek ma kora délután. Az ESMTK hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az Érdis VSE-vel, míg az MTK NB III-as csapat az NB II-es csapat kevesebbet játszó játékosaival csapott össze. Az összecsapást az MTK "első csapata" nyerte
 
AZ ÉRDIEK BESZÁMOLÓJA:
 
 
“1–1-es döntetlent játszott második nyári edzőmérkőzésén a szintén harmadosztályú ESMTK otthonában, Pesterzsébeten az Érdi VSE.
Néhány apróságot leszámítva szinte teljesen összeállt az Érdi VSE kerete, s Ebedli Zoltán ezúttal csak Kertész Bencére nem számíthatott sérülés miatt. 
Ennek ellenére a mérkőzést a házigazda fővárosiak kezdték jobban, s bár az első félidőben az érdieknek is akadt néhány helyzete, az ESMTK veszélyesebben játszott, melynek eredményeként a játékrész derekán egy jobboldali beadás után a hosszún érkező Molnár János révén szerzett vezetést a vendéglátó.
 
A második félidőre azonban más játékrendszerre álltak át az érdiek, s ez meg is hozta a várt javulást, hiszen a fordulás után a pirosmezesek csak elvétve jutottak el az érdi kapuig, míg a vendégek több tetszetős támadást vezettek. Ennek köszönhetően szűk egy óra után tudott egyenlíteni az Érdi VSE, amikor Kürti Zsolt jobboldali beadását Pallagi Botond közelről bólintotta a rövidbe.
A hajrában pedig az érdiek maradtak aktívabbak, de helyzeteiket már nem tudták értékesíteni a csereként beálló fiatalok, így az Érdi VSE második edzőmérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott az ESMTK-val”.
 
Az érdiek következő edzőmérkőzésüket július 9-én, szombaton 10 órakor a Mol Fehérvár FC II ellen játsszák az Ercsi úti Sporttelepen.
 
Felkészülési mérkőzés
ESMTK–Érdi VSE 1–1 (1–0)
Pesterzsébet, 80 néző.
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Pallagi, Fülöp, Németh G. V. – Göblyös – Szabó R., Kürti, Pál Sz., Pintér N. – Csoma-László
Csereként pályára lépett: Kondor, Pillár-Bán (kapusok), Molnár D., Farkas B., Gajda, Fügedi, Révész, Szilágyi L., Tóth P., Somogyi D.
Vezetőedző: Ebedli Zoltán
Gól: Molnár J. (21. perc), ill. Pallagi (59. p.)
 
 
AZ MTK BUDAPEST BESZÁMOLÓJA:
 
Az NB III-as csapat szerzett vezetést, de ezt követően domináltak Stieber Zoltánék. Az MTK Budapest első keretének egyik fele szombaton az Újpesttel csapott össze, a másik – akik nem vagy kevesebb lehetőséget kaptak – viszont NB III-as gárdánkkal mérkőzött a Salgótarjáni úton.
 
Horváth Dávid vezetőedző ezen a találkozón debütált az MTK Budapest II kispadján, ráadásul csapata a mérkőzés elején Balogh Máté révén a vezetést is megszerezte, aki Radchenko passzából volt eredményes. Ezt követően azonban inkább az első keret dominált és már a szünet előtt fordított.
 
NB III-as csapatunk ekkor Velicskó kapus, Merényi, Szőke és Dóra kivételével sort cserélt, a második játékrész pedig még nagyobb fölényt hozott. A felnőttek végül Prosser duplájával, valamint Kovács Mátyás, Barkóczi, Stieber és Biben találataival 6-1-re nyertek.
 
Nyári felkészülési mérőzés
Salgótarjáni úti pálya
MTK Budapest – MTK Budapest II 6-1
Gólszerzők: Kovács Mátyás (30.), Prosser (33., 50.), Barkóczi (54.), Stieber (62.), Biben (73.), illetve Balogh M. (18.)
MTK Budapest: Csenterics (Somodi, 46.) – Kovács Mátyás, Szépe, Horváth A. (Miknyóczki, 60.), Nagy B. – Stieber, Mezei (Kovács Máté, 60.), Biben – Zuigeber, Barkóczi, Prosser
MTK Budapest II: Velicskó (Szolár, 54.) – Merényi, Matviiv (Juhász B., 46.), Dóra, Owusu (Földing, 46.) – Szőke, Rimóczi (Almomani, 46.) – Radchenko (Gyuris, 46.) – Juhász L. (Bene, 46.), Balogh M. (Balogh B., 46.), Molnár Á. (Vasvári, 30.)
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC