nb1.hu

Felkészülés: Csepeli gólzápor Halásztelken, jöhet a finomhangolás

Budapest – A piros-kékek már tűkön ülve várják a bajnoki rajtot.

Az NB III Nyugati csoport bajnoki rajtjára készülő Csepel a megye I-es Halásztelek FC vendége volt. A fővárosi együttesben újabb két játékos mutatkozott be méghozzá gólokkal, így magabiztos kék-piros győzelem lett a találkozó vége. Sérülés miatt Deldar Haider és Szabó Béla hiányzott a mérkőzésről. Paulik (Vízművek), és Borgulya (Ikarusz) is góllal mutatkozott be, a szakmai stáb és a vezetőség mindkét labdarúgóval megállapodott, így minden valószínűség szerint ősszel már kék-pirosban veszélyeztethetik az ellenfelek kapuját.

 

 

Gabala Krisztián, a Csepel vezetőedzője így értékelte a látottakat: – Két nappal a Honvéd-MFA elleni sikeres mérkőzés után egy nagyon motivált ellenféllel számunkra tökéletes edzőmérkőzést sikerült játszani. A csapat már tűkön ülve várja a bajnoki rajtot – mondta a tréner a klub honlapjának.

 

 

 

Felkészülési mérkőzés

 

Halásztelek FC–Csepel FC 1–7

G:Paulik (2), Horváth Géza (2), Borgulya, Rácz B., Gauzer L.

 

Csepel FC:Botlik D.– Schleinig Á., Hesz O., Haraszkó S., Gauzer L., Tóth Cs., Zimmermann, Borgulya I., Németh G., Paulik T., Bence M.

II. félidőben:Botlik D.– Dévai, Haraszkó S. (Busai T.), Szabó A., Gauzer (Rácz B.), Fisli, Somodi , Szabó Á. Simon K., Takács L., Horváth G.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC