nb1.hu

Feljutnának, de nem számolgatnak

A védekezésük dicsérte a tréner.

A tavaszi szezon eddig kiválóan alakul a Jászberény számára. Az elmúlt négy fordulóban minden mérkőzésükről három ponttal távoztak, miközben a listavezető ESMTK botlott egyet, így már csak három pont választja el a dobogó legalsó és legfelső fokán álló két együttest.
 
Természetesen nem is lehet más a célja egy ilyen remekül szereplő csapatnak, minthogy kivívja a feljutást, és közben bezsebelje a bajnoki címet is. Így van ezzel Huszák Géza legénysége is, de az edző a klub honlapjának adott nyilatkozatában hangsúlyozta, bár figyelik ellenfeleik szereplését, nem számolgatnak, nem raknak ezzel plusz terhet magukra.
 
– Nem tagadom, fél szemmel figyeljük a vetélytársak eredményeit, de megbeszéltük az öltözőben, hogy nem számolgatunk. Tesszük tovább a dolgunkat, minden meccset szeretnénk megnyerni, minden meccsen szeretnénk kiszolgálni közönségünket. Aztán a bajnokság végén kiderül, mindez mire lesz elég. Az biztos, ha védekezésünk továbbra is így működik, nehéz lesz minket megverni. Hat meccsen egy gólt kaptunk, azt is tizenegyesből, s ez már nem lehet a véletlen műve – vallotta a tréner, aki örömét fejezte ki, hogy mindenki rendelkezésére áll a következő, Eger elleni meccsre. 
 
Következő ellenfelüknek eddig nem alakult hasonlóan jól a tavasza, két nagy vereség mellé (0-4 a Nyírbátor ellen, és 3-0 a Füzesgyarmat ellen), két szűk győzelem (1-2 a Sényő, 1-0 a GYAK ellen) párosul. Az eddigiek alapján, most sem az egriek örülnek majd, de a futballban bármi megtörténhet.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC