Feljutás: már az NB III-ra készülne a megyei bajnok - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Feljutás: már az NB III-ra készülne a megyei bajnok

NB3.hu - 2020. May 12. Tuesday 10:33
A vezetőedző nyilatkozott.
Kép forrása: Facebook/Gárdonyi VSC, Balogh Zsolt

 

A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttese végzett a Fejér megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság első helyén a lejátszott tizenhárom forduló alapján. Balogh Zsolt vezetőedző és tanítványai pezsgőt ugyan bonthattak, ám a folytatás még meglehetősen bizonytalannak tűnik jelen állás szerint. Erről nyilatkozott a tréner a feol.hu-nak.

 

"Szerettük volna végig játszani a bajnokságot, ám sajnos közbeszólt a járvány. Reménykedtünk abban, hogy lesz folytatás, de így alakult. Annak nagyon örülünk, hogy lehetőségünk lesz indulni jövőre az NB III-ban, de csalódottak vagyunk abból a szempontból, hogy ezt úgy tudtuk elérni, hogy nem tudunk bajnoki címet ünnepelni. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy mi álltunk a tabella élén, három ponttal a rivális Mór előtt, akiket hazai pályán ősszel legyőztünk. Megérdemelten kaptuk meg azt a sanszot, hogy kipróbáljuk magunkat egy osztállyal feljebb. Mi beadtuk a licencünket, melyet elfogadtak, és bízunk abban, hogy nyártól ott fogunk szerepelni. Hivatalosan azonban semmilyen állásfoglalást nem kaptunk, csupán annyit tudunk, hogy a megyei I. osztály élén záró csapatok nevezhetnek, de még egyáltalán nyitott kérdés az is, hogy mely együttesek lennének ott a rajtnál, és vállalnák a megmérettetést. Ennek oka, hogy a koronavírus jelentősen átírhatja a költségvetéseket" - mondta.

 

"Végigcsináltuk a téli felkészülést, amely rettentően hosszú volt, mivel az őszi idény már november közepén lezárult. Elkezdtük januárban, sok edzőmérkőzést játszottunk, kizárólag NB III-as csapatok ellen, és jól vettük az akadályokat. Megálltuk a helyünket, mondhatom azt, hogy ez a társaság némi változtatással bizonyítana a harmadosztályban. Lett volna esélyünk a teljes szezon alapján is megnyerni a bajnoki címet. Sajnáljuk, hogy nem volt folytatás, de született egy döntés, melyet el kellett fogadni. Azt azonban ne felejtsük el, hogy két éve a bajnoki cím kapujában vesztettünk, így a sors valamelyest ezzel kárpótolt bennünket" - fogalmazott a vezetőedző, majd a jelenlegi helyzetről hozzátette:

 

"Mivel mi azért nem vagyunk profik messzemenő elvárásaink nem lehettek, de a visszajelzések azt mutatják, hogy a játékosok a kívánalmaknak megfelelően mozogtak. Március 15-én edzettünk utoljára, és addig nem is fogunk, amíg a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség, illetve az MLSZ nem engedélyezi. Számunkra a koronavírus tesztek meglehetősen költségesek, és amíg nincs kidolgozva az edzések zavartalan biztosítása, nem tudjuk, hogyan tovább. Egyáltalán a további menetrendet sem ismerjük" - zárta szavait a tréner.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!