Félbeszakadt Csank Jánosék bajnokija - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Félbeszakadt Csank Jánosék bajnokija - reakciók

Simon Zoltán - 2021. August 04. Wednesday 15:45
Várhatóan újra kell majd játszani a meccset.
Kép forrása: Vác FC/Facebook
ÍME, A VÁC BESZÁMOLÓJA VASÁRNAPRÓL:
 
"Balassagyarmati VSE–Vác FC 0–0 (0 –0) – az 56. percben félbeszakadt
Balassagyarmat, 400 néző. Vezette: Juhász Dávid (Molnár István, Imrő János)
Balassagyarmat: Fedinisinec – Király Á., Benkő-Bíró, Ferkel, Tóth O. – Király O., Gergely P., Majzik, Lizák – Csiki, Szita B. (Kerekes K., a szünetben). Vezetőedző: Nagy Tibor
Vác: Halasi – Purzsa, Stefán, Kasza B., Csaba – Fazakas – Zámbó, Lukács K., Tölgyes, Nagy Z. – Mertse. Szakmai igazgató: Csank János
 
Szakmailag lehetetlen bármit is írni a mérkőzésről, hiszen már a kezdéskor irreális körülmények fogadták a csapatokat. A szélsőséges időjárás a találkozó alatt sem változott meg, hol ömlött az eső, hol elállt, mindenesetre a hatalmas víztócsákban állandóan megállt a labda, így folyamatos játék nem alakulhatott ki. Igazi vízifocit láthattunk. Az 56. percben aztán a villámlás miatt félbeszakadt a találkozó és bár néhány perc pihenő után a játékvezető folytatni kívánta volna a meccset, újabb villámok érkeztek, amelyek a játékosok testi épségét veszélyeztették, így a bíró lefújta a találkozót.
 
Várhatóan a találkozót újra kell majd játszani, de végleges döntés az MLSZ Versenybizottságától várható.
 
A mérkőzés folyamán a Dunakanyar Ultrái végig buzdították a csapatot – ezt nagyon köszönjük! – emellett megemlékeztek egy kiírással a közelmúltban elhunyt váci szurkolótársról, Németi Miklósról is (képünkön).
 
 

(null)

(null)

 
Nagy Tibor: – Helyes döntés volt, hogy a játékvezető berekesztette a meccset, hiszen amikor visszamentünk, újfent villámlott. Mi azt kértük, hogy fújja le, s végül megtette.  A körülmények ellenére végig fölényben játszottunk, de a befejezéseknél vagy megállt a labda, vagy megcsúszott a füvön. A mi játékunk egy kis, játékos futball, amelyet így nem lehetett alkalmazni.
 
Csank János: – Bár szerettem volna, hogyha befejeződik a meccs, a játékvezető meghozta ezt a nehéz döntést. Tény, hogy irreálisak voltak a körülmények már a találkozó előtt is, majd szinte folyamatosan esett az eső utána is."
 
(Nagy Tibor, amikor a Vác az NB I-ben bajnok lett Csank János irányításával, a gárda talán legfontosabb játékosa volt - a szerk.)
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!