nb1.hu

Fehérváron debütált vereséggel az Érd új edzője – reakció

A győztes nem kezdett jól.

A múlt héten az önként távozó Limperger Zsoltot korábbi asszisztens edzője, Ebedli Zoltán váltotta a Nyugati-csoportban szereplő Érd kispadján. Az érdiek a Vidi második csapata ellen játszottak a hétvégén, a találkozót a fehérváriak nyerték meg 2-0-ra. 
 
A találkozó lefújása után így értékelt a két szakvezető:
 
Szalai Tamás (Mol Fehérvár FC II): „Nem kezdtük jól a meccset. Azt kértem a srácoktól, hogy a nagy meleg ellenére diktáljuk az iramot. Ez az első félidőben nem sikerült, de akkor is többet birtokoltuk a labdát egy olyan ellenfél ellen, amely beállt a saját térfelére és kontrákkal próbálkozott. A szünetben azt kértem, tegyünk rá még egy lapáttal, mert nem volt ritmusa a játékunknak és ez már sikerült. A második félidő első húsz percében volt három-négy helyzetünk, amit nem rúgtunk be, de még egy lapáttal rá tudtunk tenni, így nem volt kérdés, melyik a jobb csapat”
 
Ebedli Zoltán (Érd): „“A hozzáállással abszolút elégedettek lehetünk, úgy érzem, hogy a csapat nagyon sokat tett azért, hogy minimum egy ponttal távozzunk, de ha egy kis szerencsénk van, győzhettünk is volna, annak ellenére, hogy az eredmény nem ezt tükrözi. A második gólt nem számolnám ide, mert ott kitámadtunk és megtettünk mindent azért, hogy legalább egy ponttal távozzunk. Volt néhány olyan játékos, aki ma megszakadt a pályán, szóval rájuk mindenképp büszkék lehetünk”
 
NB III, Nyugati csoport, 36. forduló
Mol Fehérvár FC II–Érdi VSE 2–0 (0–0)
Székesfehérvár, 200 néző. V.: Maml (ifj. Imrő, Juhász L.)
Mol Fehérvár FC II: Dala – Fodor P., Papp M., Vágó G., Berekali – Tóth A., Dékei  (Rónaszéki, 76. perc)– Dénes Cs. (Hajdinger, 76. p.), Khangura (Forgó, 90. p.), Menyhárt (Csepregi, 57. p.) – Bozai (Tóth T. V., 57. p.)
Vezetőedző: Szalai Tamás
Érdi VSE: Kertész F. – Szabó R., Gubacsi, Csiszár, Gajda (Petrezselyem, 86. p.) – Bartos (Kollega, a szünetben), Révész (Molnár D., 84. p.), Koós, Kertész B., Németh G. V. – Kürti (Gera D., 70. p.)
Megbízott vezetőedző: Ebedli Zoltán
Gól: Hajdinger (86., 90+3. perc)
Kiállítva: Fodor P. (69. perc)
 
Az Érd jelenleg a 14. a tabellán, a Vidi második csapata a 10. helyen áll.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC