Fegyelmi okok miatt nem számított játékosára az edző - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Fegyelmi okok miatt nem számított játékosára az edző

Bíró Ádám - 2019. May 23. Thursday 11:14
Két legyet ütöttek egy csapásra.
EGER SE–SAJÓBÁBONY 2–1 (0–0)
Eger, Szentmarjay stadion, 200 néző. V.: Tamási Patrik (Máyer G., Kovács B.).
EGER: Giczi – Kovács D. (Benke, 46.), Galambosi (Dáné, 77.), Fekete V., Antal, Gresó, Titkó (Vajda, 66.), Lőrincz, Busai, Debreczeni, Kaszás. Szakmai igazgató: Vitányi László.
SAJÓBÁBONY: Giák – Komjáti, Engel, Balogh D., Kemény, Lakatos R. (Molnár M., 46.), Tóth I., Horváth Sz. (Csattos, 46.), Fazekas, Tucsa, Sebők B. (Mezőssy, 35.). Edző: Vígh Ferenc.
GÓL: Giák (79. – öngól), Vajda (88.), ill. Csattos (74.).
 
Az Eger nagyon fontos három pontot szerzett a Sajóbábony ellen az NB III Keleti csoportjának legutóbbi játéknapján. A Heves megyeiek 2-1-es diadala után biztossá vált, hogy a csapat a következő szezonban is a harmadosztályban szerepel. Pedig a meccs első gólját a vendégek szerezték Csattos révén, de a sajóbábonyi öröm öt percig tartott, hiszen Giák öngóljával egalizált az Eger. A gesztenyét Vajda kaparta ki a csapatának, az egri futballista fejesét nem tudta védeni a Sajóbábony hálóőre.
 
Vitányi László a meccs után elmondta, három játékosát sérülés miatt nem tudta bevetni, míg Árvaira fegyelmi okokból nem számított. Vitányi azt is elmondta, hogy a meccs alatt is kidőlt két futballistája a sorból.
 
"Egész héten változtattunk a felkészülés menetén majd a bajnoki napjának rutinját is megváltoztattuk, igyekeztünk kizökkenteni a játékosokat, hogy ne megszokásból tudják le a napokat és a mérkőzést. Nagy, Mikolka, Farkas sérülés miatt nem tudott rendelkezésemre állni, míg Árvai fegyelmi okból. A derbi alatt Titkót és Galambosit is sérülés miatt kellett lecserélni, szóval zajlottak az események. Kiegyenlített csata során, érzésem szerint több, nagyobb helyzetet alakítottunk ki. Azért örülök a győzelemnek, mert a játékosok megmutatták, hogy igazi sportemberek! Büszkék lehetnek magukra!" - fogalmazott az Eger vezetőedzője. 
 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!