nb1.hu

Feczkó Tamás érdi érdeme – reakciók, képek

Szoros meccset játszottak a kupában.

Érdi VSE–DVTK 0–1 (0–0)
Érd, 500 néző. V: Horváth T. (Huszár, Tinnyei)
 
Érdi VSE: Kertész F. – Pál Sz., Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós (Pintér N.., 83. p.), Kónya B., Melczer – Kollega, Mojzer (Kalmár, 75. p.), Gera D.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
 
DVTK: Danilovics – Polgár, Brkovics, Karan, Tamás M. – Márkvárt, Iszlai – Sesztakov (Ivanovszki, 65. p.), Rui Pedro (Szabó Bence, 75. p.), Prosser – Hasani (Zsolnai, 83. p.)
Vezetőedző: Feczkó Tamás
 
Gólszerző: Hasani (71. p.)
 
Küzdelmes mérkőzésen jutott a legjobb 64 közé a DVTK, nem adta könnyen magát az Érd.
 
A nemrégiben kinevezett Feczkó Tamás érdeme, hogy nem becsülte alá az NB III-as csapatot és a legerősebb kezdő tizenegyet küldte pályára vasárnap. A diósgyőrieknek nem volt hiányzójuk, míg Limperger csapata csak Májer Gergőre nem számíthatott, az ő helyét Pál Szabolcs vette át.
 
A felek abszolút kiegyenlített mérkőzést játszottak, mind a két oldalon dolgoztak ki helyzeteket a csapatok. A félidőig nem született gól, a hazaiak végig fegyelmezetten játszottak. A találkozó egyetlen találata a 71. percben született, Hasani egy remek kiugratás után helyezte a labdát a kapuba. Az érdiek a hajrában sem adták fel a meccset, végig hajtottak, de nem tudták egalizálni az eredményt. A látottak azonban bizakodásra adhat okot, ha ezt a teljesítményt a bajnokságban is tudják tartani a zöld-fehérek, a bajnoki aranyért folytatott verseny egyik legnagyobb esélyesei lehetnek.
 
A mesterek így értékeltek a kupaviadalt követően:
 
Limperger Zsolt (Érd): ,,Az érdi öltöző egyik fő erőssége, hogy fegyelmezett és próbálnak futballozni. Azt kértem tőlük, hogy próbáljanak játszani, ne azt nézzék, hogy NB I-es csapattal játszanak, hanem azt játszuk, amit az NB III-ban is. Ez hellyel-közzel sikerült, nem úgy, mint az NB III-ban, de nem szabad elfelejteni, hogy a Diósgyőr első kerettel jött. Bíztunk benne, hogy elkezdenek rotálni, de ez nem történt meg. Ha rotálnak, akkor akár tovább is juthattunk volna."
 
Feczkó Tamás (DVTK): ,,Gratulálok Limperger Zsoltnak és csapatának, mert nagyon szervezett és jól védekező csapatot ismertem meg bennük. Az első húsz percben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, hiszen Hasani ziccerben vezethette a kapusra a labdát. Ami biztos, hogy annak örülünk, hogy a továbbjutás nem forgott veszélyben, még ha az eredmény nem is ezt mutatja, de ki kell hangsúlyozni, hogy egy nagyon jó Érd ellen játszottunk."
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC