Fájdalmas bejelentést tettek a bajnokcsapat vezetői - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Fájdalmas bejelentést tettek a bajnokcsapat vezetői

Bíró Ádám - 2019. May 30. Thursday 13:30
Sokáig mérlegeltek a döntés előtt.
Kép forrása: teol.hu
A Bonyhád Völgység LC megnyerte a megyei bajnokságot, így a Tolna megyei alakulat a következő szezonban a harmadosztályban indulhatott volna. A feltételes mód ebben az esetben abszolút indokolt, hiszen a vezetők úgy döntöttek, nem vállalják az osztályváltást. Az elöljárók egyébként minden követ megmozgattak azért, hogy előteremtsék a feltételeket, de nem jártak sikerrel. 
 
„Az elnökség az elmúlt egy hónapban szinte nap, mint nap azon dolgozott, hogy a bajnokcsapat számára megteremtse az NB III-ban való indulás feltételeit. Bizonyára mindenki értesült arról, hogy bonyhádi sporttelep állami támogatásból teljes megújuláson fog átesni 2020. december 31-ig. Az előttünk álló beruházás miatt ezen időpontig a pályáinkat sem edzésre, sem pedig mérkőzések megrendezésére nem tudjuk használni. Bonyhád városa jelenleg nem rendelkezik az MLSZ által hitelesített olyan létesítménnyel, sportpályával, amely a hazai harmadosztály feltételeinek megfelelne” - idézi az elnökség indoklását a teol.hu
 
A bonyhádiak tehát maradnak a megyei pontvadászatban, de a célok nem változtak, a következő szezonban is aranyérmet akarnak szerezni. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!