nb1.hu

Ezt látni kell, védhetetlen bomba a putnoki kapuban az MTK 16 éves tehetségétől!

Budapest – Koszta Péter úgy érzi, ebbe az idénybe még jobban bele fog őszülni.

Mint arról korábban beszámoltunk, az MTK II vendégeként tudott nyerni a Putnok FC az NB III Keleti csoportjának 2. fordulójában. A hazaiak részéről Szuhodovszki Soma ritkán látható, nagy góllal tette le névjegyét a harmadosztályban. A találkozó után a vendégek mestere, Koszta Péter is elismerte védhetetlen volt a kék-fehérek 16 éves tehetségének bombája. A tréner a klub honlapján részletesen elemezte a múlt heti sikert.

 

 

– Tudtuk, hogy lesz hely, tudtuk, hogy itt kijöhet a támadóink közül Csirszki Martinnak, Kovács Bencének, Madarász Janinak vagy épp Marcinaskó Marcellnak a jó egyéni képessége, és hogyha egy rendezettebb alapvédelem ellen tudnak menni, akkor ők jól csinálják meg az utolsó cseleket és az utolsó passzokat is. Tudtam, hogy ezekben több lehetőségünk lesz. A két bekapott gólt soknak találom, és igazából úgy veszem, hogy három lövés találta el a kapunkat és kettő ebből gól lett. Nekünk talán négy találta el a kaput, abból három gól lett. Az elsőt szépen felcsavarta a srác, az védhetetlen volt. Az utolsó meg szerencsés gól volt, mert kapufáról pattant vissza, de ott sem kellett volna eljutni a fejesig sem.

 

 

 

– Természetesen. Itt a három pont volt a fontos. Az első meccs nagyon rosszul érintett minket. Tudom, hogy a tállyaiak elég nagy gondokkal küzdenek most, játékosilag kevesen vannak. Ez ki is jött, hiszen öt gólt kaptak a Jászberény ellen hazai pályán. Nem megbántva a Tállya csapatát azt kell, hogy mondjam, hogy azt nagy luxusnak tartottam, hogy otthon nem tudtuk őket megverni. Ha viszont úgy nézem, hogy ott ikszeltünk, itt nyertünk, így nagyjából az első két fordulóból úgy jöttünk ki, ahogy vártuk, tehát négy ponttal. Nagyon nehéz lesz ez az év, én ezzel tökéletesen tisztában vagyok és biztos az is, hogy ebbe még jobban bele fogok őszülni. Látom a hibákat, de nem nagyon tudok belenyúlni. Nem csak csapat szinten követünk el hibákat, hanem egyénileg is, még nem álltunk össze. A védőink túl messze vannak egymástól bizonyos szituációkban, lásd a gólnál, amit kaptunk. Ott is egy sima befelé cselből csavarta be a srác a gólt, amit le lehetett volna védekezni. Olyan hibákat csinálunk, ami az összeszokottságnak a hiányát jelzi, és ami még a másik problémám, hogy nem nagyon tudok drasztikusabb változtatást a csapatban meglépni. Olyan játékosokat hoztam be a mai meccsen is, akik nem a védekezésről híresek, hanem inkább a támadásról. Tehát úgy kellett változtatnom, ahogy mondani is szokták, hogy legjobb védekezés a támadás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC