Ezért marad el a Kaposvár-Érd - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ezért marad el a Kaposvár-Érd

Simon Zoltán - 2021. October 22. Friday 15:57
Hivatalos bejelentés.
ÍME, AZ ÉRD KÖZLEMÉNYE:
 
"Mint ismert, elképesztő sérüléshullám sújtja az elmúlt hetekben az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapatát. Limperger Zsolt néhány nap alatt mindhárom kapusát elvesztette, így – köszönhetően a Somogy megyei klub beleegyezésének – az október 24-én, 13 órakor kiírt, Kaposvári Rákóczi FC elleni mérkőzést elhalasztottuk.
 
Az elmúlt hetekben felületeinken is számos alkalommal beszámoltunk róla, hogy szinte hétről hétre egyre több játékos bajlódik sérüléssel az Érdi VSE-nél.
 
Kalmár Domonkos még a Puskás Akadémia FC II ellen szenvedett súlyos sérülést, Molnár Dániel és Kovács Botond egy-egy néhány héttel ezelőtti edzésen dőlt ki hosszú időre a csatasorból. Kollega Krisztián bár a Tatabánya ellen visszatért, még a félidő előtt ismét megsérült. Mellettük az elmúlt találkozókon Bozsoki Imre sem volt hadrafogható állapotban, a hétközi, Andráshida elleni mérkőzésre is csak vészkapusként lett nevezve, mert a meccs előtti edzésen Borek Norbert is súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, miközben Nagy Endre betegséggel küszködik. A zalaiak elleni mérkőzésen pedig előbb Gubacsi Zoltán húzódott meg, majd a szünetben Kertész Ferenc, az érdiek csapatkapitánya, kapusa vált ki hajlító-sérülés miatt.
 
A sérüléshullám miatt az Érdi VSE-nek jelenleg nincs felnőtt kapusa, ezért kérvényezte a Kaposvári Rákóczi FC elleni, október 24-én, 13 órára kiírt NB III-as bajnoki mérkőzés elhalasztását, melyet a somogyi klub sportszerűen elfogadott, így a 14. fordulóban kiírt találkozóra később, a tervek szerint november 24-én, 16 órától kerül sor.
 
Köszönjük a Kaposvár korrekt hozzáállását az ügyhöz, labdarúgóinknak pedig mielőbbi felépülést kívánunk!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!